More

  Netflix va dezvolta un hub în jurul conținutului său original

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix va dezvolta un hub în jurul conținutului său original. Un sondaj efectuat pe abonații platformei oferă indicii despre N-Plus.

  Netflix va dezvolta un hub în jurul conținutului său original

  Spațiul de streaming devine mai competitiv în fiecare an. Se pare că Netflix ar putea lucra la un hub online pentru a evidenția puterea conținutului său original. Un sondaj efectuat pe clienții săi sugerează că Netflix are în vedere crearea unei platforme numite N-Plus. Sondajul a fost descoperit de Protocol.

  „N-Plus este un viitor spațiu online în care poți afla mai multe despre conținutul pe care Netflix îl iubește și orice este legat de acesta”, spune compania despre proiect. Documentul sugerează că hub-ul ar putea include conținut precum podcast-uri, instrucțiuni și liste de redare generate de utilizatori.

  Dintre acestea trei, Netflix oferă cele mai multe indicii despre cum ar putea funcționa funcționalitatea listei de redare. Sondajul indică faptul că platforma ar putea pune laolaltă listele de emisiuni TV și filme preferate care pot fi distribuite online.

  Modul în care compania poziționează funcția sugerează că Netflix ar putea să o folosească pentru a aduce noi clienți în serviciu. „Dacă spectatorii nu sunt membri, ei pot vedea doar un trailer pentru filmul în sine”, menționează documentul. Funcția de listă de redare poate include, de asemenea, suport pentru muzică.

  O altă parte a sondajului implică faptul că utilizatorii N-Plus ar putea decide viitorul producțiilor Netflix. „Aflați despre un show planificat (pre-producție) și influențați dezvoltarea acestuia cu feedback înainte ca filmările să se încheie”, spune acesta.

  Un purtător de cuvânt al gigantului de streaming a spus că compania își supune frecvent clienții sondajelor cu privire la ideile la care lucrează în culise. Ca atare, sondajul nu poate fi luat ca o confirmare. Acestea fiind spuse, este demn de remarcat că Netflix folosește deja platforme precum Twitter și YouTube pentru a promova ceea ce aduce în serviciu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.