More

  Samsung Smart Keyboard Trio 500 – Faci multitasking cu ușurință

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Smart Keyboard Trio 500 este o tastatură subțire și ușoară ce încape în geantă. Astfel poți să o iei cu tine de-a lungul zilei. Poți, de asemenea, să te conectezi la mai multe dispozitive simultan. Folosind comenzi rapide inteligente, Samsung Smart Keyboard Trio 500 te ajută să duceți multitasking-ul la nivelul următor.

  Se conectează cu mai multe device-uri

  E nevoie de doar câteva clipe pentru a configura și conecta tastatura Smart Keyboard Trio 500. Pornește-o, ține apăsată tasta Bluetooth și o alertă va apărea pe ecranul dispozitivului. Atinge „conectați”, tastează codul din 6 cifre care se afișează pe ecran și totul este pregătit.

  Poți asocia Smart Keyboard Trio 500 cu până la trei dispozitive diferite simultan prin Bluetooth. De asemenea, poți comuta cu ușurință între fiecare dispozitiv cu doar un simplu clic. Asta îți permite să faci multitasking cu ușurință. Să spunem că iei notițe pe laptop și că trebuie să răspunzi rapid la un mesaj de pe telefonul, ei bine, poți comuta imediat între dispozitive.

  Lansează aplicațiile preferate cu o singură atingere

  Poți să personalizezi Smart Keyboard Trio 500 alegând cele trei aplicații preferate de pe fiecare dispozitiv pentru a se deschide instant când apeși una dintre cele trei taste desemnate din tastatură. Dacă îți place să vizionezi videoclipuri pe tabletă și să folosești smartphone-ul doar pentru rețelele sociale, poți personaliza Smart Keyboard Trio 500 să deschidă o aplicație diferită pe fiecare dispozitiv pe care îl folosiți cu tastele dedicate pentru deschiderea aplicației.

  Poți să te bucuri de experiența oferită de desktop

  Cu Smart Keyboard Trio 500, poți pune smartphone-ul sau tableta Galaxy în modul DeX cu doar o apăsare de buton. Smart Keyboard Trio 500 cu Samsung DeX îți permite să iei notițe, să trimiți e-mailuri și să termini toate sarcinile pe care le ai. Totul pe smartphone sau tabletă.

  Subțire și de dimensiuni reduse, Smart Keyboard Trio 500 are taste care sunt aproape de aceeași dimensiune ca cele de pe o tastatură obișnuită. Astfel, oferă o mobilitate mult mai convenabilă. Fie pe alb sau pe negru, Samsung Smart Keyboard Trio 500 va fi disponibilă începând cu începutul lunii mai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.