More

  WhatsApp relaxează termenul pentru acceptarea noii politici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp relaxează termenul pentru acceptarea noii politici. În cele din urmă utilizatorii vor fi nevoiți să accepte noua politică.

  WhatsApp relaxează termenul pentru acceptarea noii politici

  Într-o nouă declarație postată pe site-ul său, WhatsApp spune că utilizatorii nu vor pierde nici o funcționalitate dacă nu acceptă noua politică de confidențialitate până pe 15 mai. „Nu vor fi șterse conturile nimănui și nimeni nu va pierde funcționalitatea WhatsApp pe 15 mai din cauza acestei actualizări”.

  Acest lucru este diferit fața de ceea ce spunea inițial pagina în februarie. La acel moment compania a avertizat că neacceptarea noilor termeni până la termenul din mai ar însemna că utilizatorii vor pierde funcționalitatea.

  „Am prelungit data efectivă până la 15 mai”, se comunica atunci. „Dacă nu ai acceptat până la termen, WhatsApp nu îți va șterge contul. Cu toate acestea, nu veți avea funcționalitatea completă a WhatsApp până când nu accepți politica. Pentru o perioadă scurtă de timp, vei putea primi apeluri și notificări, dar nu vei putea citi sau trimite mesaje din aplicație [accent adăugat]. „

  Utilizatorii vor fi nevoiți să accepte politica pentru a utiliza serviciul

  Deși WhatsApp a relaxat termenul limită pentru acceptarea noii politici, aceasta intră în vigoare începând cu 15 mai. Diferența este că oricine nu acceptă politica acum nu își va pierde funcționalitatea imediat. În schimb, li se va afișa un memento pentru a accepta noua politică.

  Acest lucru se va schimba după o perioadă de câteva săptămâni. După această perioadă, memento va deveni ceea ce WhatsApp numește „memento persistent”. În acest moment, funcționalitatea aplicației va deveni limitată. Utilizatorii vor putea în continuare să răspundă la apelurile primite și să răspundă la mesaje atingând notificările. Însă, aceștia nu vor putea accesa lista de chat standard din aplicație.

  În cele din urmă, după câteva săptămâni suplimentare, utilizatorii vor pierde în totalitate această „funcționalitate limitată”. WhatsApp spune că, în general, șterge conturile inactive după 120 de zile.

  „Am petrecut ultimele câteva luni oferind mai multe informații despre actualizarea noastră utilizatorilor din întreaga lume”, a spus un purtător de cuvânt al WhatsApp. „În acel moment, majoritatea oamenilor care au primit-o au acceptat actualizarea și WhatsApp continuă să crească.

  Cu toate acestea, pentru cei care nu au avut încă șansa de a face acest lucru, conturile lor nu vor fi șterse și nu vor pierde funcționalitatea pe 15 mai. Vom continua să le oferim memento-uri utilizatorilor din WhatsApp în săptămânile următoare. „

  Noua politică a fost extrem de controversată

  Noua politică de confidențialitate WhatsApp s-a confruntat cu o reacție acerbă la îngrijorarea că slăbește criptarea serviciului de chat sau îi permite să partajeze mai multe date personale ale utilizatorilor cu compania-mamă Facebook.

  Cu toate acestea, politica nu schimbă faptul că mesajele personale dintre utilizatori sunt criptate end-to-end, ceea ce înseamnă că numai fiecare destinatar le poate citi. În schimb, se referă la mesajele trimise către companii pe WhatsApp.

  Acestea pot fi stocate pe serverele Facebook, iar datele lor pot fi utilizate pentru publicitate. WhatsApp partajează deja unele date despre utilizatori cu Facebook, cum ar fi numerele de telefon, și a făcut acest lucru încă din 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.