More

  Samsung, Lenovo și Qualcomm evită prezența fizică la MWC 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung, Lenovo și Qualcomm evită prezența fizică la MWC 2021. Astfel, lista celor care nu vom fi prezenți fizic se mărește considerabil. Până acum, cei care au anunțat că nu vor participa sunt Ericsson, Google, IBM, Lenovo, Nokia, Oracle, Samsung și Sony.

  Qualcomm a anunțat că nu va fi prezent fizic în cadrul conferinței Mobile World Congress de la Barcelona anul acesta. A devenit, astfel, cea mai recentă companie importantă care a anunțat că nu dorește să încurajeze un eveniment cu potential de răspândire al virusului COVID-19. Pe de altă parte, favorizează o prezență virtuală în cadrul conferinței care va avea loc în luna iunie.

  Deși apreciem măsurile de sănătate și siguranță puse în aplicare de GSMA pentru MWC Barcelona, am decis că este în interesul angajaților și clienților noștri ca participarea Qualcomm să fie una virtuală anul acesta”, a declarant un purtător de cuvânt al companiei pentru publicația TechCrunch.

  Samsung, Lenovo și Qualcomm evită prezența fizică la MWC 2021

  Qualcomm nu este singura companie mare, care optează pentru o apariție virtuală la MWC anul acesta. Companii precum Google, Nokia, Ericsson, Sony și Oracle au ieșit din spectacolul din acest an în întregime. În vreme ce Samsung și Lenovo au anunțat că vor participa și ei digital, în locul întâlnirilor tradiționale, în persoană.

  MWC 2020 a fost una dintre primele conferințe majore care s-au închis din cauza pandemiei COVID-19. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda încercărilor GSMA de a susține spectacolul. Chiar și cu numărul de cazuri în creștere rapidă din întreaga lume și cu noi restricții de călătorie.

  GSMA insistă în continuare să organizeze evenimentul din acest an, doar cu politici minime de atenuare a COVID-19. Se ia în considerare inclusiv solicitarea participanților să fi avut un test COVID-19 negativ în termen de 72 de ore de la sosirea lor. Sunt solicitate și planuri pentru „controlul densității mulțimii”. Dar niciuna dintre ele nu pare să fie suficient de bună pentru a preveni răspândirea coronavirusului la un eveniment atât de mare.

  În 2020, MWC a fost anulat doar după ce numeroase companii importante au ieșit din eveniment. Și, deși GSMA nu a dat de înțeles că are de gând să schimbe ceva la planurile pe care deja le-a realizat, ieșirea a tot mai multor expozanți majori ar putea forța regândirea întregii strategii a conferinței MWC 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.