More

  Google pregătește o actualizare importantă Wear OS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google pregătește o actualizare importantă Wear OS. Se pare că anunțul urmează a fi făcut la evenimentul virtual Google I / O.

  Google pregătește o actualizare importantă Wear OS

  Un nou tweet din contul oficial Wear OS anunță că se pregătește o actualizare a sistemului de operare Google Smartwatch. Google va prezenta la conferința pentru dezvoltatori o versiune complet nouă a Wear OS pe pagina I / O Adventure, „sandbox virtual”. Versiunea va fi disponibilă pentru testarea produselor pe care Google le va anunța la conferință, scrie 9to5Google.

  Wear OS a venit cu funcții noi de-a lungul timpului, însă nu a oferit reîmprospătarea platformei de care ar fi fost nevoie. În ultimul an, Google a adăugat o tastatură nouă, suport pentru dezvoltatorii de widgeturi și îmbunătățiri ale performanței. Însă ultima schimbare majoră de design la Wear OS a fost în 2018. În orice caz, anunțul Google este în mod sigur binevenit.

  Atât achiziționarea tehnologiei smartwatch Fossil în 2019, cât și planurile Google de achiziție Fitbit în 2020, au reaprins interesul în conceptul wearable. Procesul de absorbție a Fitbit, în special a fost elaborat în urma problemelor legate de confidențialitatea datelor. Însă acordul a fost aprobat în cele din urmă în 2021.

  Parteneri Google au păstrat platforma pe linia de plutire

  Ceasurile Fossil, 2019 Gen 5 și 2021 Gen 5 LTE, au fost frecvent limitate de performanța inferioară a procesoarelor smartwatch Qualcomm. Mobvoi a avut o abordare diferită cu TicWatch Pro 3 în 2021. Mobvoi a adus câteva modificări în sistemului de operare Wear, a adăugat un afișaj suplimentar și a adus o suită de aplicații personalizate. Cu toate acestea a întâmpinat unele probleme cu sistemul de operare Wear OS.

  Anunțul Google privind o nouă versiune Wear OS este susținut de numite zvonuri. Se pare că Samsung ar renunța la sistemul său de operare Tizen pentru Wear OS. Cu un nou partener puternic și posibilitatea ca noul design vizual al Android 12 să apară pe Wear OS, se pare că dintr-o dată Google ar putea avea un plan pentru dezvoltarea wearable.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.