More

  Clubhouse pentru Android va fi disponibil la nivel mondial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Clubhouse pentru Android a fost indelung așteptat de utilizatorii care s-au simțit excluși. Clubhouse este cu un pas înainte de a recupera din discrepanța care există între versiunea Android și cea iOS.

  Noua aplicație Clubhouse va fi disponibilă în curând pentru toți utilizatorii. TechCrunch informează că aplicația Clubhouse va face versiunea Android a aplicației sale de mesagerie vocală drop-in disponibilă în întreaga lume. Acest lucru se va întâmpla într-o săptămână. Va ajunge în Brazilia, Japonia și Rusia pe 18 mai. India și Nigeria vor avea parte de o previzualizare la trei zile mai târziu. Toți utilizatorii din întreaga lume vor avea acces până după-amiaza zilei de 21 mai.

  Clubhouse pentru Android va fi disponibil la nivel mondial

  Startup-ul a început testarea beta a aplicației sale Android în SUA pe 9 mai, la doar câteva luni după ce a început dezvoltarea. Versiunea pentru iPhone este disponibilă din martie 2020.

  Există un interes mare pentru extinderea rapidă a aplicației Clubhouse, chiar dacă versiunea Android este încă în teste. Facebook, Twitter și alți giganți ai internetului lansează funcții de tip Clubhouse, în încercarea de a reduce elanul aplicației și de a menține utilizatorii pe platformele lor de socializare. Acest lucru ar putea împiedica noii utilizatori să se alăture Clubhouse și să să rămână, în schimb, pe rețelele de socializare existente.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.