More

  Netflix lansează Sweet Tooth pe 4 iunie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix lansează Sweet Tooth pe 4 iunie. Trailerul oficial pentru Sweet Tooth este bazat pe seria DC Comics cu același nume. Publicat inițial în 2009, Sweet Tooth a fost scris și desenat de Jeff Lemire. Același autor care publica seriile pentru adulți precum The Sandman, Preacher și Watchmen.

  Netflix lansează Sweet Tooth pe 4 iunie

  Serialul a fost creată de regizorul Jim Mickle, co-creator al filmului Hap and Leonard de la SundanceTV și regizor de filme de gen de succes precum Cold in July și We Are What We Are. Mickle este producător executiv alături de Amanda Burrell, Susan Downey și Robert Downey Jr.

  Serialul fantezie are loc într-o lume în care un eveniment apocaliptic cunoscut sub numele de The Great Crumble a transformat lumea. Evenimentul a dus la nașterea unei rase hibride de bebeluși cu caracteristici animale. După ce a trăit izolat timp de 10 ani, un băiat de cerb hibrid, Christian Convery formează o prietenie cu un singuratic rătăcitor, Nonso Anozie. Împreună au pornit într-o aventură de supraviețuire, găsind aliați și dușmani și descoperind pădurea sălbatică și misterioasă care a devenit America.

  „Am vrut să facem un serial care să ofere evadare și aventură, unde natura revendică lumea și în multe privințe privitorul se simte ca într-un basm”, a spus Mickle într-un comunicat. Sweet Tooth este un nou tip de poveste distopică, este foarte luxuriant și plin de speranță. Vrem ca oamenii să vină în această lume în care există frumusețe, speranță și aventură. Aceasta este o poveste cuprinzătoare – mergem cu trenurile, urcăm vârfurile muntilor, alergăm prin păduri. Acesta este un serial despre ceea ce înseamnă o familie, ce înseamnă cu adevărat căminul și de ce este important să păstrăm credința în umanitate „.

  Sweet Tooth a fost filmat în Noua Zeelandă. Verdeața luxuriantă afișată promite o aventură fantastică bogată din punct de vedere vizual, cu peisaje naturale frumoase. Serialul are, de asemenea, relevanță pentru timpurile actuale, întrucât parte din The Great Crumble a inclus un virus misterios.

  Netflix va lansa primul sezon din Sweet Tooth pe 4 iunie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.