More

  PlayOn by Samsung a adunat peste 1000 de jucători

  PlayOn by Samsung a adunat peste 1000 de jucători Wild Rift, într-un maraton de gaming inedit.

  Samsung anunță încheierea primei competiții de mobile destinată jucătorilor de Wild Rift din România. Asemenea unui adevărat maraton de gaming, peste 1000 de participanți s-au înscris pe site-ul samsung.com/ro. Aceștia au participat la prima competiție de Wild Rift Samsung, organizată în parteneriat cu echipa e-sports Nexus. Competiția a avut loc pe 25 aprilie, iar înscrierile s-au desfășurat în perioada 8-23 aprilie.

  În cadrul competiției, cele 81 de echipe eligibile au jucat Wilf Rift pe dispozitivele lor mobile. În finală au ajuns cele mai bune 2 echipe. Cei 5 membri ai echipei câștigătoare –  Sarmale Esports, au fost recompensați cu câte un Samsung Galaxy S21+.

  Pentru Samsung, publicul pasionat de gaming este o prioritate, fiind parte dintr-o industrie în continuă expansiune. Samsung o sprijină prin tehnologia pe care o pune la dispoziție – un aspect important pentru o experiență de gaming ideală. Produsele din portofoliul Samsung (televizoare, monitoare, smartphone-uri, tablete) oferă cea mai bună experiență pasionaților de gaming. Telefoanele Samsung Galaxy sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor o experiență de gaming de neegalat. Iar asta datorită unei rate de împrospătare mare, a unei baterii care rezistă întreaga zi și a performanței în ansamblu. Galaxy S21 a fost telefonul oficial al celei mai recente competiții Wild Rift.

  PlayOn by Samsung a strans peste 1000 de jucători Wild Rift

  Mai mult decât atât, Samsung a creat platforma Play On with Samsung. Platforma reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil. Diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum a fost această competiție recent încheiată.

  Competiția organizată în luna aprilie este prima competiție de acest fel lansată de Samsung, care și-a propus să aducă în atenția gamerilor români jocul Wild Rift. Jocul este varianta de mobil a celebrului joc League of Legends, un joc de strategie adresat în special echipelor formate din mai mulți membri.

  Anul acesta Samsung a încheiat un parteneriat la nivel global cu Riot Games pentru jocul Wild Rift. Jocul este disponibil în Galaxy Store și Play Store.

  Suntem încântați să găsim în Samsung România un partener care ne împărtășește devotamentul pentru experiențe de calitate dedicate comunității de League of Legends: Wild Rift. Finala turneului fost una foarte interactivă, care ne-a confirmat apetitul pentru competiție al jucătorilor români pe mobile”, a declarat Andreea Ivanescu, Sr. Brand Manager EE, Riot Games.

  În final, 81 de echipe valide a câte 5 membri s-au jucat Wild Rift. Cele mai bune două echipe au intrat în marea finală. Competiția a durat mai bine de 8 ore și a fost simultan live pe canalul de Twitch și YouTube Nexus. Octav Crețu, manager Nexus, a comentat livestreaming-ul alături de Jaxi, Tedereu și Alddy, animând întreaga comunitate Wild Rift atentă la skill-urile și strategiile de joc ale jucătorilor. Live-ul poate fi accesat aici.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here