More

  Microsoft Teams se extinde către prieteni și familie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft Teams se extinde către prieteni și familie, mai exact, lansează o serie de funcționalități pentru uz personal.

  Microsoft Teams este recunoscut ca o alternativă la Slack, pentru coordonarea echipelor la locul de muncă. Dar, cu aproape un an în urmă, Microsoft a anunțat că va oferi și câteva funcții orientate spre utilizarea programului cu familia sau prietenii. După o lungă perioadă de testare, Microsoft anunță că Teams este acum disponibil pentru oricine, gratuit pentru uz personal.

  Cei care nu au încercat încă Teams pentru uz personal, acesta include caracteristici de bază de pe platforme precum Slack și Discord. Inclusiv apeluri video, chat, integrare cu fișiere cu care lucrați și multe altele. Anunțul de astăzi evidențiază tipurile de funcționalități pe care Microsoft le oferă utilizatorilor care doresc să le folosească împreună cu prietenii și familiile.

  Spre exemplu, „Modul Împreună” este o variantă reinterpretată a apelurilor video, care plasează apelanții într-un mediu virtual partajat. Microsoft spune că acest lucru reduce, de fapt, oboseala apelurilor video. Acest lucru se întâmplă „deoarece creierul tău nu trebuie să lucreze la fel de mult în comparație cu un apel video standard”.

  O altă caracteristică personală a Microsoft Teams este reacția utilizând emoji și GIF-uri live în timpul apelurilor video. Reprezentanții Microsoft spun că utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la mai multe linkuri. Nu se ține cont de dispozitivul pe care îl utilizează fiecare. Un link va funcționa pe web, pe PC-uri și Mac-uri și pe mobil. Aceasta este o caracteristică standard pentru conferințele video, dar este totuși utilă.

  Microsoft Teams se extinde către prieteni și familie

  Microsoft are, de asemenea, unele caracteristici ale versiunii pentru companii incluse în Teams. Inclusiv lucruri precum listele de sarcini partajate într-un chat de grup. Puteți începe un chat cu un anumit grup și apoi să creați o listă și să atribuiți elemente doar acelor persoane. Teams permite, de asemenea, transformarea oricărui mesaj text din chat într-un punct pe lista de sarcini. Astfel, dacă cineva vă cere să faceți ceva, mesajul respectiv poate fi transformat într-un element pentru lista de sarcini.

  Similar, pot fi implementate sondaje cu chat-uri de grup și apoi luate măsuri direct din sondaj, odată ce acesta este finalizat. Cum ar fi configurarea unui apel video sau o intrare în calendar. Nu în ultimul rând, Teams încorporează o „vizualizare tablou de bord” care permite vizualizarea a tot ce este partajat grupului. Inclusiv fișiere, fotografii, linkuri, evenimente, sarcini partajate și multe altele.

  Microsoft a precizat clar că Teams pentru uz personal este complet diferit de partea de lucru a produsului pentru companii și organizații. Totul este păstrat separat, dar aplicația desktop face ca trecerea între cele două moduri să fie foarte simplă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.