More

  Microsoft Edge întrece Chrome la performanțe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft Edge întrece Chrome la performanțe și devine cel mai bun browser pentru Windows 10. Noile „taburi inactive” vor elibera resursele pe care le-ar fi folosit în mod normal.

  Viitoarea versiune Edge va fi browserul „cel mai performant” disponibil pe Windows 10. Noua versiune va fi disponibilă la finalul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de Microsoft în cadrul evenimentului său Build 2021. Se zvonea că versiunea 91 conține noi funcții, în special „boost de pornire și file de repaus”. Acestea vor ajuta Edge să depășească Chrome și toate celelalte browsere.

  Startup boost a fost lansat în martie și funcționează prin „rularea unui set de bază de procese Microsoft Edge în fundal„, conform postării. În același timp, se presupune că nu va utiliza resurse suplimentare atunci când ferestrele browserului Microsoft Edge sunt deschise. Această caracteristică a sporit viteza de pornire cu până la 41%, potrivit Microsoft.

  Microsoft Edge întrece Chrome la performanțe

  În viitoarea versiune, Microsoft va introduce o caracteristică „taburi inactive”. Aceasta va opri reclamele atunci când utilizatorul trece la o altă filă. Permite, astfel, economisirea de resurse. Acest lucru promite să crească performanța browserului și să elibereze memoria pentru alte aplicații. Deoarece reclamele pot solicitate la intersitate mare memoria și procesorul.

  Microsoft a trecut la motorul browserului Chromium la începutul anului 2020. A dezinstalat automat vechea versiune EdgeHTML din Windows 10 luna trecută. De la acea schimbare, Microsoft a declarat că a trimis 5.300 de angajamente pentru proiectul Chromium, de care beneficiază toate browserele bazate pe Chromium, inclusiv Chrome în sine.

  În martie, Google a lansat Chrome versiunea 89 cu funcționalități similare axate pe economisirea memoriei și viteza de încărcare. Browserele sunt recunoscute pentru consumul mare de resurse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here