More

  Vrei să ascunzi like-urile de pe Instagram? Află cum

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vrei să ascunzi like-urile de pe Instagram? Platforma permite acum tuturor utilizatorilor să nu mai fișeze numărul de like-uri. După doi ani de testare, like-urile devin opționale.

  Instragram a început să experimenteze pentru prima dată ascunderea like-urilor în urmă cu doi ani. Acum, compania oficializează funcția. Aplicația va permite acum tuturor utilizatorilor să ascundă aprecierile, deși păstrează caracteristica opțională. Utilizatorii vor trebui să activeze funcția de ascundere a aprecierilor din setările aplicației.

  Cu această actualizare, utilizatorii pot opta pentru eliminarea afișării numărului de aprecieri din propriile lor postări. De asemenea, pot ascunde aprecierile din postările altor utilizatori din feedurile lor. Utilizatorii care aleg să ascundă aprecierile pentru propriile fotografii vor putea vedea în continuare cine a interacționat cu postările lor, dar vor fi necesare câteva acțiuni suplimentare pentru a accesa statisticile.

  Actualizarea este o versiune oarecum simplificată a experimentului original Facebook. Inițial nu a oferit utilizatorilor posibilitatea de a alege dacă vor vedea like-urile sau nu. Compania spera că ascunderea numărului de aprecieri va duce la o „depresurizare” a aplicației. Astfel, va elimina o parte din presiunea negativă asociată pe care utilizatorii aplicației o resimt.

  Dar experimentele incipiente s-au dovedit controversate în rândul unor utilizatori. Șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat recent pentru publicația The Information că ascunderea numărului de like-uri „polarizează utilizatorii” și că „rațiunea sa s-a schimbat”.

  Vrei să ascunzi like-urile de pe Instagram?

  În același timp, Instagram și Facebook încă se confruntă cu îndoieli despre modul în care social media afectează sănătatea mintală, în special pentru utilizatorii mai tineri. Și parlamentarii au ridicat mai multe semen de întrebare cu privire la sănătatea mintală a adolescenților. Pornind de la planul companiei de a crea o versiune de Instagram pentru copiii mai mici de 13 ani.

  În ultimul său anunț, Instagram spune că intenționează să finanțeze mai multe cercetări externe asupra platformei sale. Inclusiv modul în care afectează adolescenții și utilizatorii mai tineri. Compania solicită propuneri de la cercetători și organizații nonprofit pentru a „ne ajuta să înțelegem mai bine experiențele de pe Instagram care pot contribui sau nu la siguranța și sănătatea comunității noastre”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.