More

  Iată recomandările Netflix în prima săptămână din iunie

  Iată recomandările Netflix în prima săptămână din iunie. Luna iunie este plină de seriale originale, inclusiv sezonul 2 din Lupin, Elite Sezonul 4, sezonul 2 din Black Summer, și debutul noii adaptări de benzi desenate Netflix Sweet Tooth. De asemenea, este așteptat filmul de animație Wish Dragon, cu Jackie Chan, Constance Wu și John Cho în rolurile principale.

  Iată recomandările Netflix în prima săptămână din iunie

  Până atunci, însă, Netflix a adăugat atât conținut original, cât și seriale și filme clasice în biblioteca sa.

  Racket Boys (Season 1)

  Un adolescent de oraș este adus în mediul rural de către tatăl său. Acesta este noul antrenor al echipei de badminton. Misiunea sa este reînvierea echipei școalii gimnaziale aflată în pragul dispariției.

  Summoned (2013)

  Când jurații aleși pentru același proces încep să moară în funcție de numărul de locuri, Laura începe o investigație proprie. Pe măsură ce numărul ei se apropie, ea aleargă pentru a afla cine se află în spatele crimelor inexplicabile înainte de a deveni ea o victimă.

  Black Holes | The Edge of All We Know (2021)

  Urmărește oamenii de știință în încercarea lor de a înțelege și de a capta prima imagine a unei găuri negre în timp ce explorezi limitele cunoașterii noastre despre univers.

  Carnaval (2021)

  După o despărțire, un influencer își duce prietenii într-o călătorie gratuită la Carnaval din Bahia. Acolo află că viața nu este limitată doar la aprecierile din social media.

  The Big Lebowski (1998)

  Jeff „The Dude” Lebowski se implică într-o serie de evenimente nefericite, când este confundat cu un alt individ pe nume Lebowski.

  Sweet Tooth (2021)

  The Great Crumble a făcut ravagii asupra lumii și a dus la apariția misterioasă a hibrizilor.  După un deceniu de viață în căminul său din pădure un băiat hibrid pe nume Gus se împrietenește cu un singuratic pe nume Jepperd. Împreună au început o aventură extraordinară în căutarea de răspunsuri.  

  Dancing Queens (2021)

  Povestea se concentrează în jurul lui Dylan Pettersson, o fată de 23 de ani venită de pe o insulă mică din arhipelagul suedez cu aspirații de a deveni dansatoare. Ea ia un job ca femeie de curățenie într-un club de drag. Acolo, coregraful clubului descoperă accidental talentul lui Dylan. Ea își dorește cu disperare să facă parte din spectacol, dar este o fată. Iar spectacolul este drag. Cu toate acestea, acolo unde există voință, există o cale.

  Pretty Guardian Sailor Moon Eternal the Movie (2021)

  Când o putere întunecată învăluiește Pământul după o eclipsă totală de soare, gardienii trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume. Pe măsură ce luna nouă întunecă soarele și își estompează treptat lumina, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegas, care este în căutarea Fecioarei Alese care poate rupe sigiliul Cristalului de Aur.

  Între timp, apare în oraș o trupă misterioasă numită Circul Lunii Moarte. Trupa acționeză în numele Lemures, care vrea să domine întregul univers.

  Dr. Seuss’ The Cat in The Hat (2003)

  În acest film de acțiune live bazat pe povestea pentru copii, Cat in the Hat ajunge la casa tinerei Sally Walden (Dakota Fanning) și a fratelui ei, Conrad (Spencer Breslin), în timp ce mama (Kelly Preston) este plecată.

  Peștii familiei (Sean Hayes) se opun prezenței pisicii, dar asta nu împiedică felina uriașă care poartă pălăria să încerce să se distreze, indiferent cât de multă distrugere rămâne în urma ei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here