More

  Facebook oferă creatorilor control asupra conținutului vizual

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook oferă creatorilor control asupra conținutului vizual. Noua caracteristică include detalii despre utilizările neautorizate.

  Facebook oferă creatorilor control asupra conținutului vizual

  Facebook a oferit deja creatorilor control asupra utilizării conținutului propriu în toamnă, iar acum creatorii vor primi informații despre modul în care este utilizat acest conținut vizual. Platforma de socializare lansează o caracteristică nouă în Rights Manager care include statistici pentru imagini. Printre statistici se numără performanța imaginilor, inclusiv aprecieri și comentarii și datele demografice ale urmăritorilor.

  Acum, caracteristica va include și „Informații de protecție” care reflectă frecvența cu care imaginile sunt blocate și restricționate. Creatorii vor avea o imagine mai amplă despre cât de des apar problemele legate de drepturile de autor.

  Rights Manager a fost inițial lansat pentru a pune accent pe videoclipuri. Caracteristica le permite proprietarilor să câștige bani atât din conținutul video revendicat, cât și să conecteze urmăritorii la pagina proprietarului de drept sau către lucrarea originală.

  Noile funcții ar trebui să fie utile pentru artiști sau fotografi dornici să evalueze popularitatea conținutului. În același timp, vor putea să se asigure că lucrările lor personale sunt distribuite conform dorințelor lor.

  De asemenea, ar putea încuraja și eliminarea conținutului furat și publicat pe conturile de Instagram. Nu va fi surprinzător să observăm că noile statistici vor permite mai multor creatori să combată abuzurile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.