More

  Ultima actualizare Android aduce o serie de funcții noi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultima actualizare Android aduce o serie de funcții noi. De asemenea, aduce și mai multe controale vocale.

  Ultima actualizare Android lansează o serie de funcții noi

  Google lansează funcții care se îndreaptă către ecosistemul Android. O serie de funcții noi sunt lansate săptămâna aceasta și vor acoperi servicii precum Messages, Emoji, Asistent, Android Auto și Voice Access.

  Dintre acestea, cea care va fi probabil cea mai utilă în interacțiunile de zi cu zi este noua capacitate de a stoca conținut în aplicația Messages. Funcția este asemănătoare cu funcția de fixare a un mesaj în Slack sau Telegram.

  După setarea conținutului, acesta poate fi găsit cu ușurință accesând secțiunea cu stea din aplicație. Google a spus că mesajele cu stea „vor începe să se desfășoare mai larg în următoarele săptămâni”.

  De asemenea, compania facilitează interacțiunea cu dispozitivul utilizând doar vocea. Mai multe aplicații sunt acum compatibile cu Assistant, oferind o integrare mai bună decât înainte.

  Pentru persoanele cu dizabilități, Voice Access are acum o funcție de detectare a privirii în versiune beta. Google a actualizat, de asemenea, instrumentul de introducere a parolei în Voice Access. Acum, când sistemul detectează un câmp de parolă, va permite introducerea de litere, cifre și simboluri.

  Emoji Kitchen, primește și el o actualizare

  Astfel, sunt lansate sugestii contextuale Emoji Kitchen pe Gboard beta și vor ajunge în această vară la toți utilizatorilor Gboard în engleză, spaniolă și portugheză.

  Utilizatorii Android Auto îvor vedea mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi setarea manuală a unui mod întunecat pentru tabloul de bord și utilizarea telefoanelor pentru a personaliza un ecran de lansare.

  Google a adăugat noi indicii de navigare pentru a face mai ușoară răsfoirea conținutului, cu noi file în aplicațiile media, o comandă rapidă back-to-top și un buton de la A la Z în bara de derulare. De asemenea, simplifică procesul de configurare pentru a ajuta noii utilizatori să seteze Android Auto „cu câteva atingeri simple”.

  De asemenea, a îmbunătățit experiența de mesagerie, permițând accesarea aplicațiilor preferate de precum WhatsApp de pe ecran. De asemenea, se pot trimite mesaje noi din aplicații.

  În cele din urmă, Google aduce sistemul său de alertă de cutremure bazat pe Android în mai multe țări. Earthquake Alerts System folosește milioane de dispozitive Android din întreaga lume ca mini seismometre pentru a spune dacă au loc mișcări tectonice.

  Sistemul a fost lansat în august anul trecut în California și extins recent în Grecia și Noua Zeelandă. Google introduce sistemul în Turcia, Filipine, Kazahstan, Republica Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan.

  Compania a mai spus că intenționează să facă această caracteristică disponibilă în majoritatea țărilor în prima jumătate a anului 2022. Va începe cu țările „cu risc ridicat de cutremur, care au și un număr semnificativ de persoane care folosesc telefoane Android cu serviciile Google Play”. Apoi, va lansa sistemul în țările cu risc moderat de cutremur și apoi în restul lumii.    

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.