More

  Spotify lansează aplicația Greenroom

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spotify lansează aplicația Greenroom. Orice utilizator se poate înregistra folosind detaliile Spotify din aplicațiile iOS și Android. Aplicația este disponibilă atât pentru utilizatorii gratuiți, cât și pentru utilizatorii premium.

  Spotify lansează aplicația Greenroom

  Succesul Clubhouse a inițiat un interes sporit în funcțiilor audio. Twitter și Facebook au dezvăluit deja planurile pentru funcțiile lor de chat audio, iar acum a venit rândul Spotify. Compania pune la dispoziție noua sa aplicație Greenroom pentru iOS și Android pe 135 de piețe globale.

  Serviciul este în esență un înlocuitor pentru Locker Room, rețeaua socială audio pentru fanii sportului pe care Spotify a câștigat-o prin achiziția Betty Labs în martie.

  Bineînțeles, Greenroom este destinat publicului încorporat de 365 de milioane de utilizatori gratuiți și premium ai Spotify. Ca atare, utilizatorii se pot conecta la aplicație folosind detaliile Spotify. După înregistrare vor putea găzdui sau participa la discuțiile live folosind comenzile de înregistrare și chat încorporate.

  Spotify spune că Greenroom va oferi experiența intereselor alese de utilizator. Aplicația este disponibilă, pentru moment, doar în limba engleză.

  Pe lângă lansarea unei noi aplicații, Spotify lansează un fond pentru creatori în această vară. Compania spune că lansează fondul pentru a ajuta creatorii în generarea banilor și spune că va fi deschis oricui.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.