More

  OnePlus devine un sub-brand al companiei Oppo

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus devine un sub-brand al companiei Oppo. Zvonurile par a fi susținute de un memo intern trimis către angajații OnePlus.

  OnePlus devine un sub-brand al companiei Oppo

  Nu putem spune că legătura dintre producătorii chinezi OnePlus și Oppo a fost ușor de înțeles. De-a lungul anilor, OnePlus a făcut eforturi considerabile pentru a se distanța de Oppo. Cu toate că este evident că telefoanele de la cele două companii împărtășesc aceeași structură.

  Se pare, totuși, că această legătură va deveni mult mai simplă.  OnePlus va fi un sub-brand al Oppo. Într-un memo postat recent pe forumul companiei, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a spus că OnePlus se va „integra în continuare” cu Oppo, oferindu-i „mai multe resurse” pentru a crea produse mai bune și pentru a aduce actualizări mai rapide pentru utilizatorii săi.

  Însă, acesta a spus că OnePlus va continua să funcționeze independent. Astfel, că era puțin neclar cât de strâns vor fi conectate cele două companii până la urmă.

  Însă, recent, Evan Blass a postat ceea ce pare a fi o notă internă pentru angajații OnePlus, clarificând viitoarelor modificări.

  Conform notei, OnePlus va deveni „un brand în cadrul Oppo”, deși va „funcționa în continuare ca o entitate independentă”. Putem lua exemplul Huawei și Honor. Bineînțeles, înainte ca Huawei să vândă Honor, care acum funcționează independent.

  Nota spune că produsele și piețele OnePlus vor „funcționa ca de obicei”, iar integrarea nu are „niciun impact direct” asupra relației cu operatorul sau partenerul OnePlus.

  În termeni practici, nota spune că integrarea este în curs de desfășurare pentru „o perioadă de timp”, cu echipe de cercetare și dezvoltare ale ambelor companii integrate la sfârșitul anului trecut. Procesul ar trebui finalizat „până la sfârșitul acestui an”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.