More

  YouTube Shorts ajunge și în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube Shorts ajunge și în România. YouTube anunță disponibilitatea versiunii beta a YouTube Shorts în România.

  YouTube Shorts ajunge și în România

  Este o nouă experiență pentru crearea de videoclipuri scurte de pe telefonul mobil. Funcția a fost prezentată pentru prima dată în septembrie 2020. YouTube a extins serviciul Shorts în peste 100 de țări din întreaga lume, acolo unde este disponibil YouTube.

  Utilizatorii vor putea să acceseze pentru prima dată instrumentele de creație Shorts. Acestea includ o cameră cu mai multe segmente pentru combinarea mai multor decupaje video, posibilitatea de a înregistra cu muzică, de a alege setările de viteză și multe altele.

  Funcțiile noi includ și posibilitatea de a folosi conținut audio nu doar din alte videoclipuri scurte, dar și din videoclipurile de pe YouTube.

  Este lansat, de asemenea și un nou set de funcții, precum: adaugarea de text în anumite puncte din videoclip; adaugare automată de subtitrari în videoclipul scurt; înregistrare de până la 60 de secunde cu camera Shorts; adăugare de clipuri video din galeria telefonului la înregistrările realizate cu camera Shorts; adaugare filtre de bază pentru corecția culorilor în videoclipurile scurte, urmând a fi lansate mai multe efecte în viitor.

  „Vrem să fie ușor și distractiv să creezi videoclipuri scurte”, a spus Todd Sherman, Manager global de produs pentru YouTube Shorts. „Pe măsură ce dezvoltăm Shorts împreună cu creatorii și artiștii noștri, vom adăuga mai multe funcții pe care să le testeze utilizatorii”, a adăugat acesta.

  Shorts va fi integrat în experiența YouTube pe care utilizatorii deja o cunosc. De exemplu, dacă un utilizator aude un fragment dintr-o melodie într-un videoclip scurt, poate cu ușurință să găsească melodia completă, să vizioneze videoclipul muzical sau să afle mai multe despre artist.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.