More

  Facebook oferă 1 miliard de dolari creatorilor până în 2022

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook oferă 1 miliard de dolari creatorilor până în 2022. Este o investiție colosală în conținut creat de creatori.

  Facebook oferă 1 miliard de dolari creatorilor până în 2022

  Facebook intenționează să plătească 1 miliard de dolari creatorilor în următorul an și jumătate. Decizia face parte din efortul de a convinge creatorii de conținut să folosească numeroasele servicii ale companiei.

  Banii vor fi acordați creatorilor care utilizează produsele Facebook în diferite moduri. Pe Facebook, creatorii pot obține un bonus în numerar pentru difuzarea de reclame pe videoclipurile lor sau pentru atingerea anumitor repere importante în timpul streamingului live. Pe Instagram, creatorii pot fi plătiți pentru activarea anunțurilor pe videoclipurile lor IGTV, pentru a primi informații în streamingul live sau pentru a crea videoclipuri populare pe Reels.

  Banii sunt disponibili pentru creatori doar pe bază de invitație. De asemenea, noile opțiuni pentru câștigarea banilor vor fi anunțate mai târziu. Facebook a indicat că va extinde disponibilitatea către mai mulți creatori în cursul anului. Compania va lansa un „loc dedicat pentru bonusuri în aplicația Instagram în această vară și în aplicația Facebook în această toamnă”.

  Inițiativa este menită să facă din serviciile Facebook „cele mai bune platforme pentru ca milioane de creatori să își câștige existența”, a scris CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg. Banii vor fi plătiți până la sfârșitul anului 2022.

  Este o mișcare relativ agresivă din partea Facebook

  Mai ales având în vedere că sunt companii care au dezvoltat platforme mai convingătoare pentru creatorii. Recent, aplicații precum TikTok și Snapchat s-au oferit să plătească direct creatorii pentru postarea videoclipurilor pe platforma lor. Facebook oferă deja câteva modalități prin care creatorii pot fi plătiți, dar opțiunile diferă în funcție de servicii. Și unele funcții, cum ar fi Reels, s-ar putea să nu plătească deloc creatorilor.

  Abordarea Facebook este mai confuză față de alte companii, încadrând banii ca „bonus” pentru îndeplinirea diverselor activități și obiective. Luna trecută, Facebook a anunțat că nu va lua comision de la creatorii care fac bani cu o serie de servicii până în 2023, într-o altă încercare de a face rețeaua mai atrăgătoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.