More

  Un studiu OPPO arată cum i-a ajutat tehnologia pe români

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un studiu OPPO arată cum i-a ajutat tehnologia pe români. Rezultatele studiului arată contribuția dispozitivelor în reducerea anxietății.

  Un studiu OPPO arată cum i-a ajutat tehnologia pe români

  OPPO a anunțat rezultatele unui studiu care arată contribuția dispozitivelor smart în reducerea efectului de anxietate cauzat de pandemiei în rândul românilor.

  Potrivit acestui studiu, 56% dintre participanți au admis că monitorizarea stării de sănătate cu ajutorul tehnologiei i-a ajutat să depășească mai ușor anxietatea generată de situația medicală globală. De asemenea, participanții au susținut că au reușit să-și îmbunătățească starea psihică și fizică.

  Studiul arată că  52% dintre intervievați au răspuns că apelează la smartphone pentru a-și monitoriza starea de sănătatea. Utilizatorii urmăresc numărul de pași efectuat într-o zi, pulsul și/sau saturația de oxigen.

  Celelalte dispozitive menționate de respondenții studiului pentru monitorizarea funcțiilor vitale ale organismului sunt smartwatch-ul în proporție de 17% și fitness band-ul în proporție de 9%.

  Utilizatorii pot alege produsele OPPO, cum ar fi smartphone-ul OPPO Reno5 Lite, fitness band-ul OPPO Band și căștile OPPO Enco X. Dispozitivele pot fi utilizate pentru monitorizarea stării de sănătate, dar și pentru sesiuni de relaxare, activități sportive, deconectare.

  Cei mai mulți dintre participanții la studiu au fost atenți la mișcare. Astfel că 61% și-au contorizat numărul de pași, în timp ce 39% și-au monitorizat și saturația de oxigen. De asemenea, 37% au inclus și pulsul printre funcțiile vitale cărora le-au data atenție sporită.

  55% dintre respondenții studiului OPPO au admis că pe perioada pandemiei au resimțit un nivel mai crescut de anxietate.

  După cum evidențiază același studiu realizat de OPPO, 68% dintre respondenți au păstrat obiceiul de a fi atenți la stare lor de sănătate. Utilizatorii monitorizând-o atent cu ajutorul dispozitivelor smart.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.