More

  DuckDuckGo lansează un serviciu de protecție prin e-mail

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  DuckDuckGo lansează un serviciu de protecție prin e-mail. Utilizatorii pot obține o adresă de e-mail @duck.com pentru a elimina trackerele.

  DuckDuckGo lansează un serviciu de protecție prin e-mail

  DuckDuckGo lansează un nou serviciu de confidențialitate prin e-mail. Acesta este menit să împiedice companiile publicitare să spioneze căsuța de e-mail a utilizatorilor.

  Noua funcție de protecție prin e-mail a companiei oferă utilizatorilor o adresă de e-mail gratuită @duck.com. Adresa va redirecționa e-mailurile către căsuța de e-mail obișnuită după ce este analizat conținutul pentru trackere și sunt eliminate.

  DuckDuckGo extinde, de asemenea, această caracteristică cu adrese unice de redirecționare de unică folosință. Acestea pot fi generate cu ușurință în browserul mobil DuckDuckGo sau prin extensii de browser desktop.

  E-mailul personal DuckDuckGo este destinat să fie distribuit prietenilor și contactelor, în timp ce adresele de unică folosință sunt utilizate pentru probe gratuite sau buletine informative. Dacă adresa de e-mail este compromisă, poate fi dezactivată cu ușurință.

  Aceste instrumente sunt similare cu funcțiile anti-tracking implementate de Apple în iOS 14 și iOS 15. Însă, abordarea DuckDuckGo se integrează în iOS, Android și în toate browserele web importante.

  Abordarea confidențialității prin e-mail a fost un obiectiv major pentru DuckDuckGo. Compania a început cu motorul de căutare omonim DuckDuckGo și a introdus mai recent propriul browser mobil și extensii de browser desktop pentru a elimina trackerele în timpul navigării pe web.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.