More

  Samsung The Wall 2021 este disponibil la nivel mondial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung The Wall 2021 este disponibil la nivel mondial. Ecranul măsoară peste 1.000 de inci și creează o pânză extinsă pentru prezentarea conținutului.

  Samsung The Wall 2021 este disponibil la nivel mondial

  Samsung a lansat display-ul său modular The Wall la nivel global (Modelul 2021: IWA). Noua versiune The Wall oferă companiilor o flexibilitate fără limite pentru prezentarea de conținut.

  „Samsung își dedică munca creării celor mai inovatoare display-uri pentru cei aflați în avangarda creației video și a experiențelor de brand. The Wall 2021 este cel mai captivant și versatil display de până acum, oferindu-le companiilor un control complet pentru a-și crea mediile de vis”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

  Un nou procesor Micro AI analizează și optimizează instantaneu fiecare cadru al videoclipului pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a imaginii. Prin utilizarea a până la 16 modele diferite de rețea neuronală procesorul Micro AI poate optimiza calitatea imaginii până la rezoluția de 8K. Astfel, îmbunătățind contrastul și eliminând zgomotul. 

  Tehnologia Black Seal acoperă display-ul creând o suprafață pentru niveluri de negru mai pure, cu o adâncime sporită. Cu o luminozitate maximă de 1.600 de nits, The Wall oferă imagini clare care se remarcă chiar și în medii luminoase.

  Tehnologia Ultra Chroma produce lungimi de undă mai înguste care creează culori RGB de două ori mai pure și mai precise decât LED-urile convenționale. Fiecare LED este acum cu până la 40% mai mic. Astfel, crescând spațiul negru pur între pixeli pentru o uniformitate sporită a culorilor și un contrast mai mare al imaginii.

  Modelul din acest an este mai ușor de instalat

  Acest lucru se datorează noilor conexiuni de andocare wireless și a unui design fără margini. Cu ajutorul tehnologiei modulare, The Wall 2021 poate fi instalat într-o varietate de poziții. În plus, utilizatorii trebuie să adapteze o singură dată forma ecranului cu ajutorul Factory Seam Adjustment. Astfel, eliminând ajustarea modul cu modul și economisind timp.

  Modelul 2021 oferă cea mai detaliată imagine de până acum cu prima rezoluție 8K din industrie. De asemenea, are o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz și o redare simplă 8K. The Wall poate fi configurat orizontal pentru o rezoluție de până la 16K cu un aranjament de 15.360 x 2.160 pixeli. Ecranul măsoară peste 1.000 de inci creând o suprafață complet expansivă.

  Ecranul este echipat cu funcții Micro HDR și Micro Motion, cu procesare pe 20 de biți. Display-ul include patru ecrane de tip picture-by-picture (PBP). Astfel, permițând patru surse diferite de conținut, toate putând fi afișate simultan la rezoluție 4K. Funcția 4-PBP poate fi utilizată în scopuri comerciale, acolo unde sunt necesare mai multe ecrane.

  TÜV Rheinland a acordat certificarea Eye Comfort pentru minimizarea emisiilor de lumină albastră, obținând și certificarea EMC Clasa B.

  The Wall 2021 de la Samsung este disponibil pe anumite piețe din întreaga lume începând de astăzi. Pentru mai multe informații, accesează link-ul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.