More

  Orange Money este acum disponibil clienților din orice rețea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange Money este acum disponibil clienților din orice rețea. În doar câteva minute, clienții pot deschide un cont nou, direct din aplicație.

  Orange Money este acum disponibil clienților din orice rețea

  Produsele financiare digitale Orange Money devin accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România. De asemenea, pot începe să facă transferuri în țară ori în străinătate sau plăți cu un card virtual. Până pe 30 septembrie, noii clienți au și bonusuri de bun-venit de până la 150 lei.

  Serviciul oferă o soluție digitală completă. Este ușor de accesat, ușor de gestionat, transparentă la nivel de costuri și cu un customer service de calitate.

  Orange Money este o alternativă la serviciile bancare tradiționale

  Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația din Google Play sau Apple Store și să urmeze pașii pentru înrolarea 100% online. Astfel, clienții Orange Money pot deschide un cont curent digital în RON cu IBAN propriu. În câteva minute, de pe mobil utilizatorii pot solicita emiterea instantă a unui card de debit virtual.

  Cardul de credit Orange Money, cu beneficii flexibile pentru clienți, poate fi obținut digital, în aplicația Orange Money. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor și emiterea cardului de credit virtual se fac simplu și rapid de pe smartphone.

  Din aplicația Orange Money, utilizatorii pot face transferuri naționale, fără comision, dar și transferuri internaționale în 16 valute.

  Cardul virtual poate fi folosit si pentru activarea plăților contactless cu ceasul sau cu telefon.

  Când au nevoie de ajutor cu privire la serviciile și produsele Orange Money, clienții pot face solicitări sau pot pune întrebări în chat-ul din meniul aplicației.

  Bonusuri și oferte de bun-venit

  Clienții Orange Money nu au comisioane pentru deschiderea si administrarea contului, pentru transferuri în țară sau străinătate. De asemenea, nu sunt comisioane pentru plăți de facturi sau retrageri de numerar la ATM.

  Până pe 30 septembrie, noii clienți au bonusuri de bun-venit de până la 150 lei. De asemenea, până pe 17 octombrie, utilizatorii care fac cel puțin o plată de minimum 10 lei, intră în tragerea la sorți pentru premiul zilnic de 1.000 euro.

  “Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs digital este accesbilitatea, de aceea astăzi deschidem aplicația Orange Money către întreaga piață din România. Venim cu o soluție pentru servicii financiare digitale deja testată în rândul clienților Orange și construită în baza informațiilor primite de la ei.

  Scopul nostru este să oferim o experiență simplă, intuitivă, în folosul utilizatorilor, care să le aducă beneficii și să reducă din anxietatea pe care românii o au vizavi de produsele bancare.” Haris Hanif, CEO Orange Money.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.