More

  Următorul concert Fortnite o aduce pe Ariana Grande

  Următorul concert Fortnite o aduce pe Ariana Grande. Epic Games continuă lista de concerte cu superstari în Fortnite.

  Următorul concert Fortnite o aduce pe Ariana Grande

  Dezvoltatorul a dezvăluit o serie de concerte Rift Tour. Primul concert o va avea pe nimeni alta decât pe cântăreața pop Ariana Grande. Primul concert are loc 6 august la 18:00 Est, cu spectacole ulterioare pe 7 și 8 august pentru a se asigura că utilizatorii din alte zone se pot loga.

  Dezvoltatorul îi avertizează pe utilizatori să se logheze devreme (cu o oră înainte de spectacol). Lista de redare Rift Tour va fi difuzată cu 30 de minute înainte. Nu va fi surprinzător de văzut că vor exista și articole cosmetice tematice.

  Utilizatorii pot alege o ținută Ariana pentru a arăta ca vedetă pop, iar Piggy Smallz Back Bling adaugă o notă drăguță în timp ce utilizatorii elimină rivalii din Battle Royale. Ambele ar trebui să apară în magazinul de articole Fortnite pe 4 august la ora 20:00 Est și participanții la concert vor primi un planor umbrelă.

  La fel ca în cazul lui J Balvin, Travis Scott și alți interpreți duși în Fortnite, acest lucru este atât de atrăgător pentru noii utilizatori, încât aceștia sunt convinși să se întoarcă.

  De asemenea, este remarcabil faptul că Epic lărgește gama de artiști pentru a include vedete feminine. În teorie, Grande ar putea ajuta să atragă utilizatori care altfel nu ar juca Fortnite. Cu toate că doar o fracțiune dintre ei rămân după concert.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here