More

  YouTube testează un abonament numit Premium Lite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube testează un abonament numit Premium Lite. Platforma testează noul abonament mai ieftin în anumite părți ale Europei.

  YouTube testează un abonament numit Premium Lite

  În încercarea de a spori numărul abonamentelor YouTube Premium, Google a oferit totul, de la hardware gratuit la acces la funcții unice. Acum, reduce totul la elementele de bază. Compania testează un plan de abonament la prețuri mai mici în anumite părți ale Europei.

  Acest plan oferă vizionare fără anunțuri fără descărcări offline, YouTube Music și redare în fundal. Un utilizator Resetera a observat mai întâi noul nivel YouTube Premium Lite în Olanda, Finlanda și Suedia. Acesta a observat serviciul când încerca să anuleze Premium.

  Planul costă 6,99 EUR (8,32 USD) pe lună, la fel ca planul pentru studenți, în timp ce prețul normal este de 11,99 EUR (14,26 USD). YouTube a confirmat pentru The Verge că testează oferta și în Belgia, Danemarca, Luxemburg și Norvegia. Desigur, planul vine cu prețuri echivalente locale. De exemplu, Netflix Basic costă 7,99 EUR (9,50 USD) în aceste regiuni.

  Pagina YouTube Premium Lite afirmă că utilizatorii pot avea YouTube și YouTube Kids fără reclame pe mai multe dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, desktop și TV. În trecut, YouTube a anunțat stimulente pentru plata utilizatorilor, inclusiv produse gratuite, cum ar fi Google Stadia și descărcările automate.

  Însă, serviciul a fost întotdeauna mai mult ca un pachet cu includerea YouTube Music. Reducerea planului pentru a oferi experiența de bază fără anunțuri la un cost redus va atrage cu siguranță mai mulți abonați și, prin urmare, ar putea contribui la creșterea abonamentelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.