More

  Fitbit oferă un suport pentru persoanele cu diabet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fitbit oferă un suport pentru persoanele cu diabet. Compania tocmai a anunțat un nou parteneriat multianual cu Lifescan.

  Fitbit oferă un suport pentru persoanele cu diabet

  Lifescan este o companie franceză specializată în monitorizarea glicemiei, care deservește peste 20 de milioane de persoane cu diabet din întreaga lume.

  Scopul colaborării este de a oferi persoanelor cu diabet o perspectivă mai completă asupra modului în care stilul de viață, cum ar fi activitatea zilnică, nutriția și somnul, pot afecta nivelul glicemiei. În același timp va oferi instrumente care îi pot ajuta să facă schimbări sănătoase ale stilului de viață.

  În termeni practici, parteneriatul se reduce la două lucruri. În primul rând, utilizatorii OneTouch Reveal vor primi un Fitbit Inspire 2 și acces la Fitbit Premium. Acest lucru îi va ajuta să se miște mai mult, să gestioneze stresul, să doarmă mai bine.

  Și, în al doilea rând, va exista o nouă conectivitate între aplicațiile Fitbit și aplicațiile OneTouch Reveal. Astfel, datele OneTouch privind glicemia pot fi vizualizate alături de valorile urmărite de Fitbit. Utilizatorii vor reuși să înțeleagă mai bine modul în care interacționează exercițiul și nivelul zahărului din sânge.

  Un studiu confirmă beneficiile integrării Fitbit

  Un studiu clinic din Taiwan a constatat că integrarea utilizării unui Fitbit Inspire HR în îngrijirea diabetului prin aplicația Health2Sync de control al glucozei a dus la îmbunătățiri semnificative ale glicemiei și ale nivelurilor de HbA1C.

  Beneficiile complete de colaborare LifeScan și Fitbit vor fi disponibile printr-un serviciu de portal numit OneTouch Solutions. Acesta va fi pus la dispoziția consumatorilor din SUA în toamnă. Va fi oferit, de asemenea, furnizorilor de servicii medicale și plătitorilor ca opțiune rambursată la începutul anului 2022.

  Fitbit este, însă, prudent în ceea ce privește formularea de reclamații îndrăznețe pentru potențialul de sănătate al dispozitivelor sale.

  În termenii și condițiile sale, de exemplu, se afirmă: „Dacă nu se specifică altfel, produsele și serviciile Fitbit nu sunt dispozitive medicale [sic] și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli.”

  În ciuda acestei precauții, cu siguranță Fitbit va colabora și cu alți furnizorii de servicii medicale în lunile următoare, deoarece aceasta este într-adevăr o piață foarte profitabilă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.