More

  Tiberiu Dobre: „Telefoanele pliabile oferă noi modalități consumatorilor de a se conecta”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tiberiu Dobre ne-a acordat un interviu cu ocazia lansării noilor serii de dispozitive pliabile Samsung. Tiberiu Dobre ocupă funcția de head of IM Division Samsung Electronics România și Bulgaria.

  Samsung Electronics a lansat, în cadrul unui eveniment local, două smartphone-uri din seria Galazy Z, modelele Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G, precum și noul Galaxy Watch4 și noile Galaxy Buds2.

  Evenimentul a avut loc la Fratelli Social Club, în prezența a 150 de invitați și a inclus atât vizionarea live a evenimentului Galaxy Unpacked. Evenimentul a fost transmis pe canalul oficial Samsung global, precum și prezentarea în premieră a noilor produse. Au urmat alte momente surpriză, ca parte din conceptul evenimentului – Deschide o nouă lume / Unfold Your World.

  Samsung deschide o nouă lume cu cele mai recente modele de telefoane din seria Galaxy Z. De la un ecran revoluționar la flexibilitatea și versatilitatea multitasking-ului, noua serie reimaginează complet experiența pe telefoanele mobile. Astfel, Samsung propune moduri revoluționare de a viziona conținut. De a ne juca, de a lucra, de a capta cele mai frumoase momente și de conectare cu cei dragi.

  Interviul acordat de Tiberiu Dobre publicației Noobz

  Ați lansat foarte multe produse, dar totuși lipsește ceva. Seria Note. Ce doriți să transmiteți fanilor NOTE, între care ne numărăm și noi?

  Tiberiu Dobre: Nu vom lansa noi dispozitive Galaxy Note în 2021. În schimb, Samsung intenționează să extindă în continuare experiența Note și să aducă multe dintre specificațiile sale de productivitate și creativitate, precum S Pen-ul, în ecosistemul Galaxy.

  Credeți că utilizatorilor NOTE le va fi greu să treacă la utilizarea dispozitivelor Z Fold, cu toate că au disponibil S-Pen?

  Tiberiu Dobre: Ambele categorii de produse sunt destinate productivității și multitaskingului. Vin la pachet si cu un ecran generos pentru gaming și multimedia, caracteristici prezente și pe seria Note.

  Tocmai din aceste motive, avem convingerea că mulți dintre fanii Note vor găsi în aceste două modele noi o experiență de utilizare poate chiar mai completă și mai potrivită stilului lor.

  Tiberiu Dobre: „Telefoanele pliabile oferă noi modalități consumatorilor de a se conecta”

  Care este procentul de utilizatori NOTE la care vă așteptați să îmbrățișeze noul Z Fold 3 cu S-pen și să renunțe la vechiul dispozitiv?

  Tiberiu Dobre: Vedem o transformare a modului în care ne folosim smartphone-urile – atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia.

  Telefoanele pliabile oferă noi modalități consumatorilor de a se conecta, de a se bucura de viață și de a lucra productiv. Iar cererea pieței de smartphone-uri pliabile crește exponențial. De fapt, mulți analiști prezic că cererea pentru smartphone-urile pliabile crește exponențial până la 6,5 milioane de unități în 2021. Ceea ce este triplu față de anul trecut.

  Cei care au nevoie de un dispozitiv puternic cu un design unic și un ecran generos atât pentru muncă. Când vine vorba despre divertisment, vor îmbrățișa imediat experiența cu un smartphone pliabil.

  Care a fost rata de adopție a dispozitivelor foldable în 2020 – 2021, dar și a seriei Galaxy Note 20? Câte telefoane pliabile s-au vândut mai exact în 2020 – 2021, pe de o parte din Fold la un loc cu Z Flip. Dar separat din gama Note 20?

  Tiberiu Dobre: Încă nu putem vorbi despre o rată clară de adopție. Dat fiind că acestea sunt modele noi care abia acum își construiesc publicul și baza de fani.

  Suntem încrezători că în următorii ani, pe fondul dezvoltării tehnologice și a inovației. Vom ajunge la o piață a dispozitivelor pliabile mult mai matură. Vom depune toate eforturile, ca până acum, să venim în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noștri cu telefoane puternice și inovative.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.