More

  Netflix anunță distribuția serialului Avatar: The Last Airbender

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix anunță distribuția serialului Avatar: The Last Airbender. Pentru moment platforma nu a oferit informații legate de data lansării.

  Netflix anunță distribuția serialului Avatar: The Last Airbender

  Platforma de streaming dezvăluie în cele din urmă câteva detalii legate de mult așteptatul serial Avatar: The Last Airbender.  Netflix anunță distribuția pentru unele dintre personajele majore.

  Serialul îl va avea pe Gordon Cormier (The Stand) ca Aang, Kiawentiio (Beans) în rolul Katarei, Ian Ousley (13 Reasons Why) în rolul lui Sokka și Dallas Liu (Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings) în rolul lui Zuko.

  Adaptarea live-action a fost anunțată pentru prima dată în 2018

  Au existat unele probleme anul trecut, când creatorii Michael Dante DiMartino și Bryan Konietzko s-au îndepărtat de proiect citând diferențe creative cu Netflix.

  „Mi-am dat seama că nu puteam controla direcția creativă a serialului, dar puteam controla modul în care am răspuns”, scria DiMartino. Acesta a adăugat că „adaptarea live-action Avatar de la Netflix are potențialul de a fi bună … dar despre ce pot fi sigur este că orice versiune va ajunge pe ecran, nu va fi ceea ce Bryan și cu mine ne-am imaginat sau intenționăm să facem.”

  Albert Kim a preluat rolul de producător. Acesta a postat pe blog despre procesul de creație a celei de-a doua adaptare. Prima adaptare filmul lui M. Night Shyamalan din 2010. „Cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atât mă intriga mai mult”, a scris Kim.

  Tehnologia VFX a avansat până la punctul în care o versiune live-action nu numai că poate traduce fidel ceea ce a fost făcut în animație – poate aduce o nouă dimensiune vizuală bogată într-o lume fantastică. Vom putea vedea manipularea elementelor într-un mod real și visceral pe care nu l-am mai văzut până acum. ”

  De asemenea, el a abordat în mod specific castingul, menționând că „o versiune live-action ar stabili un nou punct de referință în reprezentare și ar aduce o nouă generație de fani. Aceasta a fost o șansă de a prezenta personajele asiatice și indigene ca oameni vii, care respiră. Nu doar într-un desen animat, ci într-o lume care există cu adevărat, foarte asemănătoare cu cea în care trăim.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.