More

  Instagram permite limitarea DM-urilor și comentariilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram permite limitarea DM-urilor și comentariilor. Platforma adaugă și alte caracteristici anti-abuz mult așteptate.

  Instagram permite limitarea DM-urilor și comentariilor

  Instagram a fost în centrul atenției în această vară după ce fotbaliștii de culoare din Anglia au fost bombardați cu mesaje rasiste în urma pierderii finalei Euro 2020. Acum, compania încearcă să împiedice o parte din comportamentul respectiv să se repete. Astfel, introduce și extinde  trei caracteristici de siguranță.

  Printre acestea se numără ceva numit „limits”. Activarea acestei opțiuni împiedică orice utilizator care nu urmărește contul să comenteze sau să trimită un DM. Funcția este disponibilă pentru toți utilizatorii și Instagram subliniază că va fi probabil cea mai utilă pentru companii și creatori.

  Desigur, dezactivarea completă a comentariilor sau a DM-urilor ar putea funcționa și ea. Însă, Instagram spune că aceasta este o soluție pentru creatorii care doresc în continuare posibilitatea de a interacționa pozitiv cu comunitatea lor. Compania spune că „explorează modalități” de a sugera preventiv ca oamenii să activeze această caracteristică atunci când detectează o creștere a activității.

  În plus, Instagram dezvoltă funcția de cuvinte ascunse lansată în aprilie. Aceasta permite oamenilor să filtreze automat DM-urile în funcție de cuvinte, fraze și emoji jignitoare. Funcția are acum o listă mai largă de cuvinte, emoji și hashtag-uri potențial jignitoare. În cele din urmă, aplicația emite avertismente mai severe utilizatorilor care încearcă să posteze comentarii jignitoare.

  „Sperăm că aceste noi funcții vor proteja mai bine oamenii de conținutul abuziv, fie că este rasist, sexist, homofob sau orice alt tip de abuz”, scrie compania. „Știm că mai sunt multe de făcut, inclusiv îmbunătățirea sistemelor noastre pentru a găsi și a elimina mai repede conținutul abuziv și pentru a-i trage la răspundere pe cei care îl postează.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.