More

  Fuchsia OS ajunge pe toate dispozitivele Nest Hub

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fuchsia OS ajunge pe toate dispozitivele Nest Hub, inclusiv pe prima generație lansată. Cel mai probabil, posesorii acestor dispozitive nu vor observa nimic schimbat.

  Google a început actualizarea silențioasă a noului său sistem de operare Fuchsia. Vizate sunt dispozitivele de primă generație Nest Hub. La lansare, acestea au fost denumite Google Home Hub.

  Noul sistem de operare nu se bazează pe Linux. Spre deosebire de Android, folosește un microkernel numit Zircon. Acesta a fost anterior pus la dispoziție unui număr limitat de dispozitive. Testarea a fost realizată cu circuit închis.

  Google a confirmat pentru publicația 9to5Google că noua actualizare firmware include actualizarea Fuchsia. Asta înseamnă că toate dispozitivele de primă generație ar trebui să ruleze Fuchsia deja sau cât de curând.

  Fuchsia OS ajunge pe toate dispozitivele Nest Hub

  După cum spuneam, posesorilor de dispozitive Nest Hub le va fi greu să observe diferențe între sistemul de operare. Deși ai spune că dacă folosești un dispozitiv zilnic, ai fi capabil să observi diferențele. Google încearcă pe cât posibil să facă experiența de utilizare cât mai posibil să fie identică.

  Chiar și performanța mai greoaie a dispozitivului Nest Hub de primă generație pare să fie foarte asemănătoare. Singura modalitate de a ști că dispozitivul rulează Fuchsia este verificând secțiunea „Despre dispozitiv”. Aceasta poate fi accesată din meniul de setări. Și chiar și atunci sistemul de operare nu este menționat pe acest nume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.