More

  Motorola Edge renunță la display-ul edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Motorola Edge renunță la display-ul edge, dar primește în schimb o cameră de 108 megapixeli. Motorola are o nouă versiune a smartphone-ului său Edge de 700 de dolari. Noul model vine cu camere mai bune, un procesor mai modern și un design actualizat.

  Ca și modelul Edge anterior, noul model nu oferă cel mai bun hardware pe care Android îl are de oferit. Este echipat cu un procesor Snapdragon 778 5G, 6 GB RAM și 128 GB stocare. Este disponibil și cu 8GB RAM și 256GB stocare.

  Cu toate acestea, noul Edge are o cameră de 108 megapixeli, o caracteristică de marcă de pe Edge Plus. Vine la pachet cu o baterie mai mare de 5.000mAh și tehnologie 5G.

  Display-ul folosește tehnologia LCD și are o diagonală de 6,8 inch, cu o rată de reîmprospătare de 144Hz. Dar numirea noului telefon „Edge” este, de fapt, eronată. Display-ul nu este curbat, ci plat.

  Motorola Edge renunță la display-ul edge

  Camera principală de 108 megapixeli, menționată mai sus,vine la pachet cu un ultrawide f/2.2 de 8 megapixeli. Acesta oferă funcția Motorola „Macro Vision”. Mai avem și o un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera frontală este de 32 megapixeli.

  Totuși, pe lista de specificații lipsește orice formă de încărcare wireless. Iar rezistența la apă este simplă: IP52.

  Deocamdată nu există nicio infromație cu privire la intențiile Motorola. Mai exact, dacă intenționează să concureze piața prtemium, și așa aglomerată, cu dispozitive Android.

  Prețul pentru Edge 2021 se se aliniază celui de anul trecut. Prețul standard va fi de aproximativ 699 dolari. Dar Motorola va aplica, probabil, o reducere pentru precomenzi, iar telefonul va putea fi achiziționat la prețul de 499 dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.