More

  OnlyFans interzice conținutul explicit începând din octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnlyFans interzice conținutul explicit începând din octombrie. Modificarea are loc pe fondul presiunii băncilor asupra platformei.

  OnlyFans interzice conținutul explicit începând din octombrie

  OnlyFans, platforma cunoscută pentru videoclipurile și fotografiile pentru adulți ale creatorilor săi, va interzice conținutul explicit începând cu 1 octombrie. Știrea a fost raportată pentru prima dată de Bloomberg.

  Compania spune că face modificările în urma presiunilor din partea partenerilor bancari. De asemenea, o anchetă a BBC a constatat că OnlyFans a fost îngăduitoare cu un număr important de creatorilor care au postat conținut ilegal.

  „Pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung a platformei noastre și pentru a găzdui în continuare o comunitate incluzivă de creatori și fani, trebuie să ne dezvoltăm orientările privind conținutul”, a declarat OnlyFans într-un comunicat către The Verge.

  Creatorilor de pe platformă li se va permite în continuare să posteze imagini nud. Desigur, atâta timp cât respectă politica de utilizare acceptabilă a website-ului. Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele zile, a adăugat compania. „OnlyFans rămâne dedicat celor mai înalte niveluri de siguranță și moderare a conținutului oricărei platforme sociale”.

  Cu toate acestea, potrivit BBC, moderarea website-ului nu a fost la cel mai înalt standard. Publicația raportează că un „manual de conformitate” a instruit angajații să acorde utilizatorilor trei greșeli, chiar dacă postau conținut ilegal.

  De asemenea, BBC raportează că mai multe conturi de succes, care aveau o bază mai mare de abonați, au fost gestionate de o echipă separată și au primit avertismente suplimentare atunci când au încălcat regulile website-ului.

  OnlyFans are peste 2 milioane de creatori, care se pare că au câștigat peste 5 miliarde de dolari pe platformă. De asemenea, platforma numără 130 de milioane de utilizatori. Anul trecut, compania a generat vânzări de 2 miliarde de dolari. OnlyFans primește un comision de 20% din aceste venituri.  

  Odată cu anunțul legat de conținut explicit, OnlyFans a publicat joi primul raport lunar privind transparența, „ca parte a angajamentului nostru pentru siguranță și transparență”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.