More

  Trailerul Spider-Man: No Way Home este lansat oficial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Trailerul Spider-Man: No Way Home este lansat oficial. Au existat câteva piedici, însă trailerul noului film Spider-Man este în sfârșit aici.

  Trailerul Spider-Man: No Way Home este lansat oficial

  După ce au apărut versiuni neoficiale ale trailerului în weekend, Sony Pictures a lansat primul trailer oficial pentru următorul film Spider-Man: No Way Home. Este cel de-al treilea film Spider-Man care face parte din universul cinematic Marvel.

  Așa cum ne amintim cu toții, ultimul film Spider-Man: Far From Home a avut un sfârșit destul de șocant. Identitatea lui Peter a fost descoperită de J. Jonah Jameson, iar întreaga lume știe acum cine este Spider-Man.

  De la conceptul central al MCU până la prezența lui Doctorul Strange și a Doctorului Octopus, Spider-Man: No Way Home pare probabil să fie baza viitoarelor proiecte MCU. Mai precis, vorbim despre Phase 4.

  Este suficient de spus că, în prezent, No Way Home urmează acțiunea din ultimul film, Far From Home, care a fost lansat în 2019. Peter Parker va trebui să facă față realității după ce identitatea secretă i-a fost dezvăluită.  

  Spider-Man: No Way Home va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie.

  Este ultima lansare din uneiversul cinematic Marvel de anul acesta, după un an plin de filme MCU. Înainte de ultima lansare pe anul acesta, este așteptată și lansarea filmului Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings pe 3 septembrie și lansarea filmului Eternals pe 5 noiembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.