More

  TikTok testează funcția de cumpărături cu Shopify

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok testează funcția de cumpărături cu Shopify. Nu este pentru prima data când compania a experimentat cu funcții de cumpărături.

  TikTok testează funcția de cumpărături cu Shopify

  TikTok a anunțat că testează o nouă experiență de cumpărături în aplicație. Testul face parte din parteneriatului TikTok cu Shopify. Tiktok Shopping permite unor anumiți comercianți din SUA, Canada și Marea Britanie să utilizeze o nouă filă de cumpărături și linkuri de produse pentru a vinde produse prin Shopify.

  Shopping este, în principiu, o secțiune dedicată unui profil TikTok, cu o listă de produse pe care utilizatorii pot face clic pentru a fi trimiși direct către magazinul unui comerciant. Linkurile de produse oferă opțiuni similare, permițând comercianților să trimită direct la un post TikTok.

  În forma sa actuală, funcția nu este o opțiune de monetizare completă pentru creatori. Noile caracteristici de cumpărături necesită un cont TikTok pentru afaceri și un magazin Shopify. Nu toți creatorii au aceste două lucruri. Este mai mult o expansiune a parteneriatului de publicitate între TikTok și Shopify.

  La începutul acestui an, TikTok a testat Shopping cu Brandul Streetwear Hype din Marea Britanie. Nu este clar cât de mulți comercianți fac parte din acest test pilot extins cu Shopify. Însă, se pare că TikTok are deja o colaborare cu Kylie Cosmetics.

  Shopify spune că funcția Shopping și linkurile de produse vor fi activate pentru comercianți în următoarele săptămâni, cu planuri de a aduce caracteristicile către mai multe regiuni din afara SUA, Marea Britanie și Canada în lunile următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.