More

  Xiaomi elimină brandigul Mi de pe telefoanele sale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi elimină brandigul Mi de pe telefoanele sale. Noile dispozitive vor veni sub denumirea Xiaomi, însă Mi nu dispare complet.

  XiaoXiaomi elimină brandigul Mi de pe telefoanele sale

  Producătorul de electronice Xiaomi a întrecut recent Apple pentru a deveni cel de-al doilea cel mai mare producător de telefoane din lume. Acum consideră că produsele sale sunt destul de recunoscute încât nu au nevoie de branding suplimentar. Conform XDA Developers, compania va elimina brandingul său „MI” în următoarele luni. Astfel, produsele noi vor fi lansate sub numele Xiaomi.

  „Începând cu anul 2021 Q3, seria de produse ” MI „va fi redenumită ” Xiaomi „,” a spus un purtător de cuvânt al companiei pentru Engadget. „Această schimbare va unifica prezența globală a mărcii și va închide decalajul de percepție dintre marcă și produsele sale”. Brandingul MI nu dispare complet. Produsele Home ale companiei vor continua să poarte numele. Xiaomi va continua, de asemenea, vânzarea de dispozitive Redmi.

  De fapt, se pare că brandul Redmi o să apară pe mai multe dispozitive. „Convenția de numire a seriei de produse – Xiaomi și Redmi – va fi, de asemenea, aplicată ecosistemelor noastre și produselor IOT în timp”, a spus purtătorul de cuvânt. Zvonurile conform cărora Xiaomi intenționa să retragă numele MI au apărut la începutul acestei luni, când noul telefon Mix 4 al companiei nu conținea brandingul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.