More

  Instagram introduce anunțuri în Shop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram introduce anunțuri în Shop. Spre deosebire de anunțurile din Stories, utilizatorii nu pot da skip la anunțurile foto.

  Instagram introduce anunțuri în Shop

  Instagram aduce anunțuri în fila Shop lansată în noiembrie anul trecut. Decizia vine ca parte a unei reproiectări a aplicației. Impulsul companiei deținute de Facebook de a aduce reclame în mai multe părți ale aplicației a nemulțumit o parte din utilizatori, dar cel puțin decizia are sens în acest context.

  Anunțurile par a se potrivi în mod natural în secțiunea de cumpărături Instagram. Secțiune în care utilizatorii pot descoperi produse de la anumite branduri și creatori. Anunțurile vor arăta la fel ca restul conținutului de pe pagina de pornire Shop. Însă, aceste vor conține eticheta „sponsorizat” care va comunica utilizatorilor că este vorba despre un anunț plătit.

  Așa cum explică un reprezentant Away în descrierea lor, anunțurile tind să aibă mai mult succes „într-un mediu în care consumatorul este deja într-o mentalitate de cumpărături pe care Shop o atrage în mod natural”.

  Când un uitilizator face clic pe un anunț din Shop, pagina va afișa mai multe detalii despre produs, inclusiv imagini suplimentare. De asemenea, va permite utilizatorului să vadă mai multe articole ale brandului. În plus, utilizatorii vor putea salva produse în wishlist sau le pot partaja cu prietenii. De altfel, aceștia pot ascunde sau raporta anunțurile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.