More

  HP Instant Ink sau cum să nu rămâi niciodată fără cerneală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP Instant Ink este răspunsul la multe probleme te poți confrunta în ceea ce privește imprimanta. Oricine a deținut o imprimantă, vreodată în această viață, știe că cea mai mare provocare este momentul în care trebuie să cumperi un toner sau un cartuș nou. Aceasta ar fi cea mai mare. Dar există și altele, care desi nu sunt mari, sunt destul de enervante. Frustrante de-a dreptul. De la driverele care parcă niciodată nu se potrivesc, până la conflictele software care te împiedică să imprimi de pe diferite alte dispozitive. Iar dacă nici nu vrei să te mai gândești la imprimarea wireless de pe mobil, sigur ai întâmpinat probleme și la imprimarea prin fir. În orice caz, cu siguranță te-ai confruntat și tu cu aceste probleme.

  Dar haideți să le luăm pe rând, și să vedem dacă toate aceste probleme au și o soluție. Ai spune că trăind în era în care am trimis roboți pe Marte, am fi în stare să rezolvăm astfel de lucruri mărunte. Tratăm cea mai mare provocare: cerneala.

  HP Instant Ink – Nu vei rămâne fără cerneală

  Lucrul pe care personal îl detest cel mai mult este că niciodată nu știu din timp când voi rămâne fără cerneală. Iar legile lui Murphy sunt extrem de necruțătoare. Este evident că alerta nu o vei primi niciodată după ce ai printat două pagini. Nu nu nu. Alerta o vei primi în momentul în care ai de imprimat licența sau lucrarea de disertație, dacă ești student, ori o prezentare importantă pentru birou, dacă ești angajat.

  Iar alerta niciodată nu este la modul „hei, observ că urmează să imprimi un volum foarte mare, așa că își spun din timp că nu am suficientă cerneală să duc sarcina la bun sfârșit”. Nu. Pe la jumătatea documentului, cerneala de pe pagini începe să fie tot mai diluată. Abia atunci îți dai seama că ai încurcat-o.

  De aici vine un întreg dans cu agonia, tu prins între sarcina pentru birou sau școală, pe care oricum o faci în ultimul moment, dar și nevoia de a merge la magazine să cumperi cartușe noi. Pentru că nimeni nu livrează cerneală de imprimantă în câteva ore. De aici pornește un lung șir de timp pierdut, nervi întinși la maxim și stress de care tu nu ai nevoie.

  Cum te ajută în acest caz abonamentul HP Instant Ink? Cartușul de cerneală sau tonerul este livrat direct la ușa ta, fără costuri suplimentare. Iar acest lucru se întâmplă înainte ca tonerul sau cartușul să rămână fără cerneala. Cum este posibil acest lucru? Prin monitorizarea nivelului de cerneală. Când nivelul scade sub o anumită valoare, cartușele sunt expediate înainte ca tu să ai nevoie de ele. Practic, vei afla când începi să rămâi fără cerneală în momentul în care te trezești cu cartușele noi la ușă. Astfel, după cum spuneam, nu rămâi niciodată fără consumabile.

  HP Instant Ink  – Cum economisești până la 70% la cerneală?

  Un alt avantaj major pe lângă acest „râu nesecat de cerneală care curge fără oprire”, atâta timp cât plătești, este și costul în sine. Pentru că tot am pomenit de plată. În momentul în care ai ales oricare dintre abonamentele HP Instant Ink, din start economisești bani. Mulți bani. Este un cost mai mic cu 70% pentru cerneală.

  Dar de unde acest cost redus? Este pentru că abonamentul oferă un preț mai mic la cerneală? Nicidecum. Costul pentru cerneală rămâne același. Cert este că dacă imprimi aceleași pagini odată cu abonamentul HP Instant Ink și apoi folosind un cartuș pe care îl cumperi din comerț, costul va fi mai mare pentru imprimarea cu cartușul din comerț. Cum se poate așa ceva? Simplu.

  HP Instant Ink contorizează numărul de pagini imprimate, nu cerneala folosită. Ce înseamnă asta pentru utilizator? Dacă ești un fotograf care imprimă poze color, de calitate superioară, nu vei mai fi preocupat de câtă cerneală va fi folosită pentru fiecare poză. Dacă tu ai optat pentru un abonament cu 100 de pagini imprimate pe lună, în acea lună vei putea să imprimi 100 de fotografii color, cu o calitate superioară, fără să îți faci probleme în ceea ce privește cantitatea de cerneală folosită.

  Același lucru se aplică și pentru imprimarea paginilor alb-negru. Dacă ai o prezentare care folosește foarte multă cerneală, atunci nu va trebui să îți faci probleme în acest sens.

  Cum poți obține un abonament HP Instant Ink?

  Cei dornici să obțină un abonament HP Instant Ink trebuie să dețină o imprimantă HP compatibilă cu acest serviciu. De asemenea, trebuie să asigure o conexiune la internet pentru imprimanta respectivă. Mai departe, trebuie să ofere o adresă de email validă și să folosească o metodă de plată validă pentru facturare. Se poate folosi ca modalitate de plată card, debitare directă, PayPal sau un card preplătit HP Instant Ink. Dar asta depinde de fiecare țară în parte.

  Este posibil ca unele persoane să dețină deja o imprimantă compatibilă cu serviciul HP Instant Ink. Poți afla dacă imprimanta ta este compatibilă chiar la începutul procesului de înscriere. Este primul pas în înscriere.

  Dacă, totuși, imprimanta ta nu este compatibilă cu acest serviciu, va trebui să achiziționezi, separat, o astfel de imprimantă. HP pune la dispoziție o serie de imprimante dedicate pentru fiecare segment de utilizatori. Avem astfel seriile Deskjet 2700e și 4100e, respectiv Envy 6000e și 6400e pentru casă și familie. Iar de cealaltă parte, pentru Home Office sau Micro Business avem seriile Office Pro 8000e și 9000e, cât și Seriile Laserjet M200e, dedicate pentru micile afaceri.

  Există un abonament pentru fiecare

  Există 5 tipuri de abonamente care se adresează nevoilor fiecărui tip de utilizator. Cel mai ieftin abonament pornește de la 5 lei pe lună pentru 15 pagini imprimate și ajunge până la 122,99 lei pentru 700 de pagini imprimate.

  Trebuie menționat faptul că există și o perioadă gratuită de încercare a serviciului. Atunci când cumperi o imprimantă nouă, ţi se poate oferi o perioadă de încercare gratuită în timpul configurării imprimantei.

  Dacă ţi se oferă o perioadă de încercare gratuită, poți alege oricare dintre planurile disponibile. Indiferent de planul ales, vei putea să imprimi un anumit număr de pagini pe lună în perioada de încercare gratuită. Taxele pentru seturile de pagini suplimentare se vor aplica în funcţie de planul selectat. După încercarea gratuită, vei fi înscris în planul pe care l-ai selectat în timpul configurării.

  În ceea ce privește facturarea serviciilor folosite, adică al numărului de pagini, ciclul de facturare începe în momentul în care introduci primul cartuș inclus în abonament în imprimanta înregistrată. Din acel moment, vei fi facturat lunar la sfârșitul ciclului de facturare.

  Cum aflăm mai multe despre HP Instant Ink?

  În perioada care urmează, voi testa serviciul HP Instant Ink și voi reveni cu un material în care vă voi trece pas cu pas prin tot procesul de înscriere, vă voi vorbi și despre imprimanta compatibilă pe care o voi folosi, dar și experiența personală cu acest serviciu. Detalii suplimentare pot fi găsite și pe pagina HP la secțiunea HP Instant Ink.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.