More

  YOXO îți oferă posibilitatea să alegi eSIM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YOXO îți oferă posibilitatea să alegi eSIM. Tehnologia inovativă eSIM permite conectarea dispozitivelor mobile la rețeaua GSM fără a mai fi necesar un SIM fizic.

  Astfel, clienții care aleg YOXO și dețin un dispozitiv compatibil eSIM, pot opta pentru acces mai rapid și mai ușor la cele mai cool beneficii, complet digital, fără a mai depinde de livrarea SIM-ului clasic.

  YOXO recunoaște automat dispozitivele compatibile eSIM

  eSIM-ul (embedded SIM) reprezintă o nouă tehnologie prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără a mai avea nevoie să introducă un SIM fizic în telefon.

  Pe langă simplitate, utilizarea eSIM-ului garantează o perioadă mai mare de utilizare comparativ cu un SIM fizic, expus la șocuri, praf sau umezeală. Cu YOXO, întreg procesul de înrolare este considerabil simplificat, pentru că aplicația recunoaște automat dacă un smartphone este compatibil eSIM și informează utilizatorul cu privire la opțiunile disponibile.

  YOXO îți oferă posibilitatea să alegi eSIM

  Clienții care își doresc să devină utilizatori YOXO, vor descărca YOXO din Google Play, Apple Store sau Huawei App Gallery, iar după crearea unui cont, în cazul în care dispozitivul este compatibil eSIM, vor primi automat două opțiuni:
  – înrolarea prin eSIM
  – livrarea prin curier a unui SIM clasic

  În cazul în care clientul alege eSIM procesul de instalare este automat, durează câteva minute și nu presupune intervenția clientului care ar fi trebuit să scaneze un cod QR de activare. YOXO este primul abonament din România care are un proces de instalare automat a eSIM-ului.

  Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România

  “Încă de la început, înainte de a fi scrisă prima linie de cod, YOXO a fost gândit ca un serviciu complet digital pe care clienții să îl poată gestiona end-to-end, cu efort minim și cu flexibilitatea de a-l adapta nevoilor lor, oricât de des s-ar schimba ele.

  Prin această lansare, YOXO își păstrează promisiunea unei experiențe 100% digitale, ce acum include serviciul eSIM. Acesta poate fi activat simplu, în doar câteva minute direct din aplicație, fără a fi necesară trimiterea de emailuri, deplasarea într-un magazín fizic sau contactarea unui reprezentant de vânzări.

  Începând de astăzi, orice client poate să devină utilizator YOXO fără să mai fie nevoit să aștepte să primească o cartelă SIM. Totul, chiar și SIM-ul, devine digital.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.