More

  De unde descarc piesa ”Over the Horizon” a lui SUGA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De unde descarc piesa ”Over the Horizon” a lui SUGA? Samsung anunță că versiunea Over the Horizon a lui SUGA, tematica muzicală semnată de Samsung, va fi disponibilă pentru descărcare exclusiv pe pagina Galaxy Z Fold3 | Z Flip3 5G de pe Samsung.com.

  Piesa a fost lansată pe 30 august în SUA și pe 31 august în Coreea de Sud și România, urmând să ajungă la publicul din întreaga lume până la începutul lunii septembrie 2021.

  Acum zece ani, Samsung și-a propus să creeze un sunet reprezentativ care să îi motiveze pe oameni să își depășească limitele. De atunci, acesta a fost reinventat cu fiecare nouă ediție a seriei Galaxy S. În anul celei de-a zecea aniversări, îndrăgitul artist muzical SUGA devine primul producător de melodii pentru noile ediții ale seriei Galaxy Z.

  De unde descarc piesa ”Over the Horizon” a lui SUGA

  În cadrul recentei campanii Voices of Galaxy, SUGA a explicat ce a însemnat Over the Horizon pentru el. „A fost o onoare să lucrez la o melodie care a făcut parte din istoria de 10 ani a Galaxy. Toată lumea știe că aceasta este piesa tematică Galaxy doar prin linia sa melodică.”, a spus el, adăugând „Așa cum este și titlul ‘Over the Horizon’, care simbolizează depășirea limitelor. Nimeni nu știe ce urmează să ni se deschidă în cale, dar visele noastre ne fac să mergem mai departe decât am putea spera.”

  După ce a fost lansată în 2011 ca ton de apel cu temă Rock pe Galaxy S2, aceasta s-a păstrat la fel de fresh cu fiecare stil nou. Versiunile anterioare au adus new age, pop orchestral, jazz de fuziune și chiar versiuni inspirate de orchestra nordică pe tema originală.

  Într-un an atât de important pentru Over the Horizon, pe măsură ce melodia împlinește zece ani, Samsung a fost încântat să-l invite pe SUGA să producă tema. Cea mai recentă versiune, auzită pentru prima dată la Galaxy Unpacked în august 2021, va fi disponibilă pentru descărcare în toată lumea începând de astăzi. În plus, tema va fi disponibilă și ca ton de apel printr-o viitoare actualizare de software.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.