More

  YouTube Premium și Music numără 50 de mil de abonați

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube Premium și Music numără 50 de mil de abonați. YouTube intenționează să devină rapid o forță majoră în platformele de streaming.

  YouTube Premium și Music numără 50 de mil de abonați

  YouTube a declarat că numără acum 50 de milioane de abonați YouTube Premium și Music la aproximativ un an și jumătate după ce a atins pragul de 20 de milioane. Este, de asemenea, serviciul de abonament muzical „cu cea mai rapidă creștere”, potrivit șefului YouTube Music, Lyor Cohen.

  Anumite piețe sunt mai puternice decât altele. Cohen spune că a existat „o creștere impresionantă” în Brazilia, India, Japonia, Rusia și Coreea de Sud. El nu a furnizat cifrele pentru acele țări sau pentru SUA.

  Cu această cifră YouTube are un număr mai mic de abonați față de Spotify, care pretindea 165 de milioane de abonați Premium în iunie 2021. Apple nu a dezvăluit numărul de abonați din iunie 2019, când avea 60 de milioane. Totuși, aceste cifre izolate ar sugera că YouTube devine rapid o forță majoră în platformele de streaming.

  Cu toate acestea, există îngrijorări cu privire la aceste revendicări. YouTube nu a indicat câți utilizatori sunt abonați la Music sau Premium sau cum au folosit abonamentul. Contul YouTube include, de asemenea, utilizatorii care folosesc perioada de probă gratuită, astfel încât numărul clienților plătitori este probabil mai mic. Samsung oferă de două până la patru luni de acces gratuit la YouTube Premium cu telefoane noi. Însă, mulți dintre acei utilizatori renunță la Premium după încheierea perioadei de încercare gratuită.

  Datele indică că există competiție în lumea streamingului de muzică. Platformele precum YouTube și Amazon Music, reprezintă o amenințare mai mare pentru platformele precum Spotify și Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.