More

  WhatsApp lansează funcția de migrare de pe iOS pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp lansează funcția de migrare de pe iOS pe Android. Pentru început permite migrarea istoricului de pe iPhone pe un telefon Samsung. Cu toate acestea, utilizatorii nu pot transfera istoricul apelurilor WhatsApp.

  WhatsApp lansează funcția de migrare de pe iOS pe Android

  WhatsApp a adăugat posibilitatea utilizatorilor de a migra istoricul chaturilor atunci când trec de la dispozitivele iOS la Samsung Android. Anunțul a venit din partea companiei într-o postare pe blog. Samsung a anunțat această caracteristică în timpul evenimentului Unpacked din august.

  Caracteristica abordează una dintre cele mai frustrante neajunsuri WhatsApp a dispozitivelor mobile. Anterior, dacă utilizatorii selectau funcția de backup în cloud a WhatsApp, istoricele de chat iOS erau stocate în iCloud, în timp ce istoricele Android erau stocate pe Google Drive. Astfel, era aproape imposibilă migrarea chaturilor între telefoanele care nu rulează același sistem de operare.

  WhatsApp avertizează, în postarea de pe blog că “Dacă te muți de la un iPhone la un dispozitiv Samsung Android, poți transfera informațiile despre cont, fotografia de profil, chaturile individuale, chaturile de grup, istoricul chaturilor, media și setările. Nu poți transfera istoricul apelurilor sau numele afișat”.

  În plus, utilizatorii pot efectua migrarea numai în timpul configurării inițiale a noului dispozitiv Samsung, deoarece instrucțiunile WhatsApp spun că „noul dispozitiv Android trebuie să fie nou din fabrică sau să fie resetat la setările din fabrică” pentru a permite migrarea, astfel încât utilizatorii ar trebui să efectueze o resetare completă din fabrică a dispozitivului Samsung dacă acesta este deja operațional.

  Vechiul iPhone trebuie să aibă WhatsApp iOS versiunea 2.21.160.17 sau mai nouă. De asemenea, noul telefon Samsung trebuie să aibă WhatsApp Android versiunea 2.21.16.20 sau mai recentă. Noul dispozitiv trebuie să aibă aplicația Samsung SmartSwitch versiunea 3.7.22.1 sau mai nouă instalată. Transferul are loc printr-un cablu USB-C-to-Lightning.

  După finalizarea migrării, vechiul iPhone va avea în continuare datele utilizatorului, cu excepția cazului în care acesta șterge WhatsApp. Datele transferate nu sunt stocate în cloud după migrare, iar WhatsApp spune că nu poate vedea datele transferate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.