More

  Germania cere actualizări de securitate timp de 7 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Germania cere actualizări de securitate timp de 7 ani. Aceasta ar fi cea mai lungă perioadă de timp solicitată, inclusive de către UE.

  Germania cere actualizări de securitate timp de 7 ani

  Este posibil ca telefoanele actuale ale utilizatorilor să primească actualizări de securitate pentru mai mulți ani de acum încolo. Desigur, în cazul în care solicitarea Germaniei este acceptată.

  C’t raportează că guvernul federal german împinge Uniunea Europeană să solicite șapte ani de actualizări de securitate și piese de schimb pentru smartphone-uri ca parte a negocierilor cu Comisia Europeană. Perioada este cu doi ani mai lungă față de propunerea recentă a Comisiei. De asemenea, ar oferi în mod eficient telefoanelor un ciclu de asistență asemănător unui computer.

  Ambele propuneri se confruntă cu refuzul producătorilor

  Grupul DigitalEurope (care îi are pe Apple, Google și Samsung drept unii dintre membrii săi) solicită o cerință pentru doar trei ani de actualizări de securitate. De asemenea, vrea să limiteze piesele de schimb la ecrane și baterii.

  DigitalEurope pledează efectiv pentru statu quo. Apple oferă în mod obișnuit cinci ani de actualizări regulate de caracteristici și securitate. Însă, mulți furnizori de Android se opresc la trei ani sau mai puțin. Samsung s-a angajat la doar patru ani de securitate în 2021. Unele dintre acestea au fost dictate de politica de actualizare a Qualcomm, dar este clar că brandurile în sine sunt uneori reticente să se schimbe.

  Acest sprijin extins ar putea deveni crucial. Propunerea UE, care ar putea fi în vigoare până în 2023, este menită să ajute mediul, permițând utilizatorilor să păstreze telefoanele mai mult timp. Acestea ar rămâne protejate și funcționale aproximativ de două ori mai mult.

  Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi vital și pentru consolidarea securității mobile în ansamblu. Puțin peste 40% dintre utilizatorii de Android rulează 9.0 Pie sau versiuni mai vechi, conform datelor StatCounter din august 2021. Astfel, o mare parte din utilizatorii de dispozitive mobile au fie dispozitive care fie nu mai primesc actualizări de securitate, fie sunt aproape de a le pierde. Perioadele mai lungi de asistență ar putea împiedica hackerii să vizeze telefoane vechi care, în prezent, au fost lăsate permanent vulnerabile la exploatările reparate în software-ul mai nou.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.