More

  Microsoft lansează un news feed personalizat numit Start

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft lansează un news feed personalizat numit Start. Serviciul înlocuiește Microsoft News și va fi disponibil pe Windows, web și mobil.

  Microsoft lansează un news feed personalizat numit Start

  Microsoft lansează un serviciu de știri personalizat numit Start. Feed-ul va fi așezat în bara de activități Windows 10 și în secțiunea widget-uri Windows 11. De asemenea, poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor web, iOS și Android și noua pagină tab din Microsoft Edge.

  Start este bazat pe expertiza Microsoft în materie de inteligență artificială și învățare automată pentru a crea un flux de știri cu informații actualizate adaptate intereselor utilizatorului. Organizează știri de la peste 1.000 de editori din întreaga lume.

  Cu cât utilizatorul folosește mai mult Start și indică ceea ce îl interesează, cu atât feed-ul va fi mai exact în predicția știrilor pe care urmează să le recomande. Preferințeleutilizatorului sunt legate de contul său Microsoft. Astfel, serviciul ar trebui să ofere aceeași experiență pe toate platformele pe care utilizatorul este conectat.

  Start include carduri de informații pentru anumite subiecte cheie, cum ar fi vremea, traficul, sportul și finanțele.

  Deși MSN nu dispare, Start înlocuiește Microsoft News. Pictograma și numele aplicației respective se vor schimba în Start odată cu actualizarea. Cei care vizitează site-ul web Microsoft News vor fi redirecționați și către pagina de pornire Start.

  Numele poate provoca o mică confuzie pentru utilizatorii Windows, având în vedere proeminența butonului Start din sistemul de operare în ultimele decenii. Cu toate acestea, Microsoft Start ar putea fi o modalitate validă de a ține utilizatorii la curent știrile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.