More

  Netflix lansează un film de groază interactiv WWE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix lansează un film de groază interactiv WWE. Cei trei membri ai The New Day vor încerca să scape de The Undertaker.

  Netflix lansează un film de groază interactiv WWE

  Netflix și WWE colaborează de ceva vreme, iar următorul lor proiect este puțin mai înfricoșător decât de obicei. Escape the Undertaker este un film de groază interactiv care va fi lansat pe Netflix pe 5 octombrie.  

  Filmul îl are în prim plan pe legendarul Undertaker. Acestuia i se alătură Big E, Xavier Woods și Kofi Kingston, care alcătuiesc The New Day, una dintre cele mai populare echipe ale WWE din ultimul deceniu. Acest trio vizitează conacul lui The Undertaker, care se dovedește a fi „o casă extremă de bântuită, plină până la refuz cu provocări supranaturale”, potrivit Bloody Disgusting. Abonații Netflix pot decide soarta The New Day, în timp ce grupul încearcă să „supraviețuiască mâniei lui Undertaker”.

  Alte proiecte ale WWE au fost lansate pe Netflix în ultimii ani, inclusiv un sitcom numită The Big Show Show și The Main Event, un film în care un copil devine un luptător după ce a găsit o mască magică. Astfel, cel mai recent proiect va fi adăugat la biblioteca de conținut interactiv a Netflix.

  WWE are de fapt o lungă istorie de a face filme de groază prin WWE Studios. Studioul a fost implicat în câteva filme de groază, cum ar fi Oculus și Mohawk. Astfel, Escape the Undertaker s-ar putea dovedi a fi destul de bun.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.