More

  A apărut ultima versiune Android 12 beta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A apărut ultima versiune Android 12 beta. Următoarea pas este anunțul privind momentul în care va avea loc lansarea oficială.

  A apărut ultima versiune Android 12 beta

  Utilizatorii au o ultimă șansă să testeze Android 12 înainte de debutul oficial. Google a lansat cea de-a cincea și ultima versiune beta pentru telefoanele Pixel și mai multe alte dispozitive. Astfel, oferind utilizatorilor încă o privire înainte de sosirea versiunii în stadiul final. Beta 5 este o versiune cu soluțiile obișnuite de ultimă oră și îmbunătățiri ale performanței. Astfel, nu vor fi modificări majore față de beta 4 sau chiar beta 3.

  Software-ul finalizat va fi lansat cândva în „săptămânile viitoare”, a spus Google. Dacă ar fi să urmăm istoricul lansărilor Google, doar proprietarii Pixel vor primi mai întâi Android 12. Desigur, urmând ca alți producători să aștepte implementarea versiunii în lunile următoare.

  Schema de proiectare Material You rămâne cea mai vizibilă schimbare din Android 12, inclusiv o reîmprospătare a interfeței generale, animații mai fluide, precum și teme de culoare care se adaptează. De asemenea, utilizatorii vor putea vedea mai multe funcții de confidențialitate, inclusiv un tablou de bord dedicat confidențialității, precum și comutatoare și indicatori de utilizare pentru camere și microfoane.

  Există, de asemenea, îmbunătățiri subtile, cum ar fi rotirea automată pe cameră și un motor de căutare pe dispozitiv care ajută în localizarea conținutului în aplicații. Se pare că noua versiune ar putea ajuta la revitalizarea Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.