More

  Aplicația Gmail va avea în curând apeluri vocale și video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicația Gmail va avea în curând apeluri vocale și video. Google intenționează să facă din aplicație un hub pentru alte activități.

  Aplicația Gmail va avea în curând apeluri vocale și video

  Google lansează o actualizare a Workspace care va adăuga apeluri directe prin Google Meet la aplicația mobilă Gmail. Funcția va trimite, de asemenea, un „cip” către computer. Asta în cazul în care utilizatorul preferă să folosească un ecran mai mare.

  Compania a prezentat această caracteristică ca o necessitate într-un mediu de lucru hibrid în care unii angajați lucrează de acasă.

  Modificările Workspace includ, de asemenea, o reproiectare mai largă a Gmail. Astfel, va face din aplicație un hub pentru alte activități. Utilizatorii se pot aștepta la o navigare mai ușoară între e-mail, chat-uri, spații și Meet.

  De asemenea, utilizatorii vor dispune de instrumentele de administrare și securitate îmbunătățite pentru a ajuta la gestionarea comunicațiilor. Utilizatorii Enterprise ar trebui să vadă aceste modificări deja, dar proprietarii de zi cu zi ai Gmail vor vedea aceste actualizări ulterior.

  Alte modificări includ opțiuni pentru a specifica dacă utilizatorii sunt la birou sau acasă într-o anumită zi și un mod Companion pentru Meet care permite să utilizarea hardware-ului audiovizual al unei săli de conferințe.

  Google extinde și ecosistemul hardware Meet. Există două dispozitive noi din seria One, inclusiv seria One One Desk 27 all-in-one și seria One Board 65 4K de colaborare. De asemenea, mai multe gadgeturi sunt certificate Meet, cum ar fi soluțiile de cameră Logitech Rally Bar și Rally Bar Mini, precum și stația de difuzoare Rayz Rally Pro.

  Ambițiile Google pentru Gmail sunt destul de clare. La fel ca Microsoft Outlook, aplicația devine o poartă de acces pentru toate comunicările de birou, nu doar pentru e-mail și pentru întâlnirile ocazionale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.