More

  Se pare că Android 12 va fi lansat pe 4 octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se pare că Android 12 va fi lansat pe 4 octombrie. Un document intern distribuit de XDA Developers se aliniază cu alte versiuni.

  Se pare că Android 12 va fi lansat pe 4 octombrie

  Android 12 pare a fi lansat pe 4 octombrie, conform unui document intern distribuit de XDA Developers. Următoarea versiune a sistemului de operare mobil Google are noul design vizual numit Material You. De asemenea, noul sistem de operare este în versiune beta publică din luna mai.

  Documentul este utilizat de Google pentru a informa partenerii OEM când va opri aprobarea versiunilor de software pentru diferitele versiuni de Android. Documentul asigură că fiecare actualizare de software menține compatibilitatea cu serviciile Google Mobile, potrivit XDA Developers.

  Lansarea pare a fi pe 4 octombrie. Este data la care Google notează versiunea Android Open Source Project (AOSP) a versiunii Android 12 în document. Editorul șef XDA, Mishaal Rahman, observă că aceste date de lansare AOSP cad de obicei în aceeași zi cu lansarea unei versiuni stabile de Android 12. O captură de ecran a documentului apare în tweet-ul lui Rahman.

  Comparând datele de lansare ale Android 11 și Android 10 cu ceea ce conține documentul 4 octombrie pare a fi o data validă a lansării. Versiunea stabilă a Android 10 a fost lansată din beta pe 3 septembrie 2019, conform documentelor interne.

  De asemenea, 8 septembrie 2020, ziua în care Google spune că a fost lansarea AOSP a Android 11, a fost aceeași zi în care software-ul a fost lansat publicului. Aceasta nu este o confirmare dificilă, dar face ca 4 octombrie 2021 să pară mult mai posibilă ca dată de lansare a Android 12.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.