More

  Zoom va verifica identitatea utilizatorilor

  Zoom va verifica identitatea utilizatorilor. Zoom subliniază angajamentul față de securitate cu o serie de noi actualizări.

  Zoom va verifica identitatea utilizatorilor

  Zoom a anunțat o selecții de actualizări axate pe securitate concepute pentru a proteja utilizatorii de amenințările avansate.

  La conferința anuală Zoomtopia, compania de videoconferințe a anunțat trei noi adăugiri majore. În primul rând aduce criptarea end-to-end (E2EE) pentru Zoom Phone, apoi un serviciu nou aduce propria cheie (BYOK). Desigur, aduce și un sistem de verificare a identității.

  Compania spune că noile funcții se vor extinde la protecțiile deja în vigoare.

  „Zoom caută să fie o platformă bazată pe încredere – încredere între utilizatori, încredere în interacțiunile online și încredere în serviciile noastre”, a scris Karthik Raman, director principal de produs.

  „Opțiunile multiple de criptare și verificarea identității contribuie la construirea bazei pentru această încredere și reprezintă o parte cheie a strategiei noastre de securitate în evoluție.”

  Cea mai semnificativă dintre caracteristicile de securitate anunțate la Zoomtopia este probabil programul de verificare a identității.

  Verificarea identității marchează începutul unei noi strategii pe termen lung

  În cadrul acestui sistem utilizatorii vor fi rugați să își verifice identitatea înainte de a se alătura unei întâlniri. Actualizarea este dezvoltată în parteneriat cu compania Okta. Sistemul va examina utilizatorii prin evaluarea unei combinații de puncte de date. Aceste puncta de date includ acreditări de cont, întrebări de securitate, autentificare cu mai mulți factori, ID-ul dispozitivului și multe altele.

  Odată verificată identitatea, un checkmark albastru va apărea lângă numele celor în listă pentru a arăta că au trecut cu succes verificările de identitate.

  „Odată cu ingineria socială și atacurile de phishing devenind mai sofisticate, protejarea informațiilor personale este mai importantă ca niciodată. Autentificarea și atestarea identității vă pot ajuta să stabiliți dacă un invitat este cine spune că este”, a explicat Raman.

  În acest fel, spune el, clienții pot partaja în mod liber informații clasificate prin apelurile Zoom, știind că nu sunt prezenți intruși.

  Între timp, serviciul BYOK este conceput pentru a oferi companiilor cu cerințe extinse de conformitate o modalitate de a proteja activele mari mai eficient. Clienții care se înscriu vor prelua controlul unui sistem de gestionare a cheilor din AWS. Acesta va conține o cheie pe care nicio altă parte nu poate accesa.

  În cele din urmă, Zoom aduce criptarea end-to-end la Zoom Phone. Compania spune că funcția va adăuga un strat de protecție la apelurile unu-la-unu prin protejarea împotriva compromiterii serverului.

  Noua actualizare de verificare a identității și E2EE pentru Zoom Phone va intra în vigoare „cândva anul viitor”, în timp ce o versiune beta pentru serviciul BYOK se va lansa în următoarele câteva luni.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here