More

  Conturile Microsoft nu mai au nevoie de parolă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Conturile Microsoft nu mai au nevoie de parolă. Utilizatorii se pot conecta cu aplicația Authenticator, Windows Hello sau prin coduri SMS.

  Conturile Microsoft nu mai au nevoie de parolă

  Microsoft spune că toți utilizatorii au opțiunea de a elimina parola din contul Microsoft și pot folosi alte metode de conectare începând de astăzi. Compania a lansat opțiunea pentru utilizatorii conturilor Enterprise la începutul acestui an.

  În locul unei parole sau a unui manager de parole, utilizatorii pot folosi aplicația Microsoft Authenticator, Windows Hello, o cheie de securitate sau coduri SMS sau e-mail. Aceștia vor putea să se conecteze la servicii precum Outlook, OneDrive, Microsoft Family Safety și chiar Xbox Series X / S fără o parolă. Microsoft lansează opțiunea pentru toți utilizatorii în următoarele câteva săptămâni, deoarece se pregătește pentru lansarea Windows 11 pe 5 octombrie.

  După instalarea aplicației Authenticator și conectarea acesteia la cont, utilizatorii pot dezactiva parola. Pentru acest lucru, utilizatorii trebuie să acceseze Setările contului Microsoft, apoi Opțiuni avansate de securitate și Securitate suplimentară. De acolo, pot schimba contul la unul fără parolă. Aceștia trebuie doar să urmeze instrucțiunile și să aprobe o notificare în aplicația Authenticator pentru a finaliza modificarea.

  Parola poate fi activată oricând, dar alte metode de conectare pot fi mult mai convenabile și mai sigure.

  Sunt binevenite serviciile care elimină parolele dacă pot oferi utilizatorilor metode alternative și sigure de conectare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.