More

  Sezonul 2 din The Witcher are câteva trailere noi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sezonul 2 din The Witcher are câteva trailere noi. Fanii primesc imagini noi cu Geralt și nu numai înainte de lansarea sezonului 2.

  Sezonul 2 din Witcher are câteva trailere noi

  Evenimentul Tudum de la Netflix a adus o mulțime de noi imagini cu Geralt din Rivia. Următorul sezon din The Witcher a avut o prezență majoră în cadrul evenimentului streamerului. Fanii au putut vedea mai multe teasere foarte scurte, care au arătat la ce ne putem aștepta de la următorul sezon, dar în special, la ce ne putem aștepta de la Ciri.

  În plus, fanii au primit o imagine de ansamblu  asupra serialului Blood Origin, cu un tur din culise al distribuției și un trailer care oferă, de asemenea, câteva imagini noi din sezonul viitor.

  Primul sezon al serialului a debutat în 2019 și a devenit un succes uriaș pentru Netflix. Compania a spus la acel moment că este cel mai vizionat prim sezon al său. Astfel, un al doilea sezon a fost inevitabil. Fanii au primit primul trailer pentru acesta în iulie. Însă, se pare că Netflix transformă și lumea lui Geralt într-o mare franciză. Franciza include două tipuri de conținut pentru moment, un film anime și un serial cu Michelle Yeoh.

  Sezonul 2 din The Witcher urmează să ajungă pe Netflix pe 17 decembrie, iar streamerul a confirmat că va exista și un al treilea sezon.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.