More

  TikTok spune că a depășit 1 miliard de utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok spune că a depășit 1 miliard de utilizatori. Aplicația continuă să crească în ciuda obstacolelor.

  TikTok spune că a depășit 1 miliard de utilizatori

  TikTok a declarat că depășit 1 miliard de utilizatori lunari. Este un număr remarcabil pentru o platformă lansată în august 2018. În special având în vedere că a ridicat îngrijorări legate de practicile de colectare a datelor ale companiei mamă, ByteDance.

  Popularitatea TikTok a crescut în timpul pandemiei, devenind cea mai descărcată aplicație din lume în primul trimestru al anului 2020. Potrivit companiei de analize a aplicațiilor SensorTower aplicația a avut aproximativ 315 milioane de descărcări doar în acel trimestru.

  Se pare că ByteDance a avut veniturile din 2020 dublate față de anul precedent, estimate la 34,3 miliarde de dolari. De la lansare până în prezent, SensorTower spune că descărcările TikTok au ajuns la 3,2 miliarde. Media lunară a utilizatorilor TikTok în august a crescut cu 25% față de august 2020. În iunie a acestui an, ByteDance a fost evaluată la 425 miliarde de dolari.

  Alte aplicații, care caută să repete succesul TikTok, au creat propriile produse. Instagram a lansat Reels în august anul trecut, Snapchat a prezentat Spotlight în aplicație în noiembrie, și chiar și YouTube a lansat YouTube Shorts la începutul acestui an. Cu toate acestea TikTok a continuat să crească. Un raport apărut la începutul acestei luni a arătat că utilizatorii TikTok își petrec mai mult timp pe platformă față de YouTube.

  Directorul operațional TikTok, Vanessa Pappas, a mulțumit utilizatorilor într-un videoclip pe TikTok pentru că „au făcut din TikTok un loc cu adevărat special”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.